inzerce, prodej, prodám, bazar

CERVACOL EXTRA 5kg

Kategorie: Zemědělská technika

Prodám Cervacol Extra 5kg - repelentní přípravek k zimní ochraně lesních kultur a okrasných dřevin proti okusu zvěří. Expirace 3/2024. Při odběru více ks dohoda možná.
CERVACOL EXTRA 5kg
Podobné inzeráty
Čelní disková sekačka Vicon Extra 332F
Prodám diskovou sekačku Vicon Extra 332F, r.v.2012, zaběr 3,2m, náhon, trojúhelník, pěkný stav
Disková sekačka Vicon Extra 336
Prodám diskovou sekačku Vicon Extra 336(Kverneland), r.v.2009, středové zavěšení, zaběr 3,6m, náhon, rychlovýměna nožů.
Mulčovač BREVIAGRI (AGRIMASTER) EXTRA MASTER 250 XL
Mulčovač BREVIAGRI (AGRIMASTER) EXTRA MASTER 250 XL záběr 250 cm osazen kladivy 540 ot./min. SHOCK HYDRAULIC zesílená převodovka plazy Určené k plošnému drcení - mulčování travních porostů, rostlinných zbytků a dřevin až do 10 cm průměru. Mulčování pastvin a travních porostů s vyšší efektivitou drcení. Mulčovač je určen k zapojení za traktor s výkonem od 60 PS. Svahové mulčovače se agregují do zadního tříbodového závěsu traktoru. Jsou vhodné pro vyžínání trávy, křovin a pro prořezávání dřevin 10 cm v průměru. Větší záběr bočního posunu stroje zajišťuje delší záběr do příkopů a svahů bez toho, aby traktor musel zajíždět více a blíže ke krajnici díky umístění převodovky na boční straně stroje.
Sklízecí mlátička John Deere 2266 Extra
Prodám sklízecí mlátičku John Deere 2266 Extra rok výroby 2001,Motor 4450hod. Buben 3320 hod. Lišta 622 6,7m
Meliorační čistič Homburg Delta Extra
Prodám drenážní (meliorační) čistič za traktor od předního holandského výrobce Homburg typ Delta v extra výbavě: 300m speciální HPE hadice (27 mm x 3,5 mm), hydraulický posun hadice dvěma hydromotory a čtyřmi koly (4WD) s rychlostí 20-30m/min, čerpadlo Imovilli 135 s pracovním tlakem 35bar a dodávaným množstvím 70l/min při 350rpm, sací filtr, sací hadice 10m s nerezovým košem a plovákem, přepadová hadice 10m, hydraulicky ovládané rameno v šesti směrech s vícekladkovou koncovkou, dálkové bezdrátové ovládání, speciální koncovka ramene pro úzké šachty, kardan na vývodový hřídel. Příslušenstvím stoje je také detekční zařízení k vyhledání poškozených/ucpaných míst Tracka DTS - kope se potom přesně na místě, kde je meliorace poškozená. Je možné také čistit odpadní (kanalizační) potrubí. Stroj je nový, zatím nepoužívaný. Po domluvě případně možnost provedení služby. Více informací po telefonu.
Mazivo převodovek a soustrojí Divinol 5kg kýbl
kvalitní EP legovaný mýdlový mazací tuk pro neolejotěsná,pomalu se pohybující mechanická soustrojí zemědělských strojů.