Čerstvé rohlíky - nabídka
Kategorie:
Potraviny
Prodám čerstvé rohlíky/max. 1 den staré, měkké vhodné na konzumaci. po dohodě lze i chleba.Ve směru Kyjov - > Brno a v Brně lze doručit přímo k Vám domů. Zavoz vždy v neděli odpoledne a v Pondělí dopoledne. Cena rohlíku 1, -/ks a chleba 15, - /ks
Pouze SMS kolik čeho a kam.Jakmile budou k dispozici, zavolám Vám. Minimální odběr rohlíku 100ks a chleba 5 ks. PS: Tašku vlastní, vozím v přepravce. Díky
Pouze SMS kolik čeho a kam.Jakmile budou k dispozici, zavolám Vám. Minimální odběr rohlíku 100ks a chleba 5 ks. PS: Tašku vlastní, vozím v přepravce. Díky
Podobné inzeráty
Dvouvrstvý pytlík s membránou se zavazováním na šňůrky velikosti L (vnitřní rozměr 40 x 24 cm) pro chleba oválného tvaru nebo pro menší chlebík a rohlíky dohromady.
Svrchní část tvoří pevná bavlněná látka s certifikátem Ökotex Standard 100 třída I. Vnitřní látka je ošetřena nánosováním polyuretanem s atestem pro potraviny, funguje jako speciální membrána (není to softshell), pečivo se nezapaří, nemá tendenci plesnivět, pomalu okorává a tím vydrží déle čerstvé. Jednoduchá údržba, membrána je hladká, otěruvzdorná, může se omýt i vyprat. Pytlík je vhodný i pro nakupování. Kvalitní zpracování, ruční výroba, český výrobek z českých materiálů.
Sháním krmné pečivo nebo zbytky na krmení v jakémkoli množství pro zvířata - rohlíky, housky, sladké i slané aj. pouze v okolí Písku, Strakonic či Vodňan, Vimperka nebo Prachatic popř České Budějovice. Nabídněte i s cenou a množstvím. Prosím o nabídky v cenové relaci 5-7kč/kg!!! Odběr jednorázově nebo i pravidelně.
Tel: 967 927 klidně jen SMS - ozvu se Vám zpět.
Prodám škvarky z čerstvě vyškvařeného domácího vepřového sádla. Cena za sklenici, předání dle domluvy po Praze samozřejmostí.
Pokud máte chuť na opravdu poctivý domácí chléb z živého krásku a čerstvě namletelé mouky v bio kvalitě, ráda Vám ho upeču. Obilí si melu doma, používám obilí v bio kvalitě - žito, pšenici, špaldu, pohanku. Obilí lze volit dle přání. Základem cheba je živý kvásek. Na pečení používám pekárnu, kde těsto postupně fermentuje při optimálních teplotách k tomu potřebných. Následně se chléb upeče. Celý proces trvá cca 6 hodin. Chléb má pozitivní vliv na naše zdraví. Peču ho už přes tři roky.