inzerce, prodej, prodám, bazar

Čerstvé a chutné maso - s naší řeznickou přepravkou (E2)

Kategorie: Ostatní

Vynikající přepravky na maso a uzeniny - nové, nepoužité a výroba 2023/1!

U nás získáte plastové přepravky s vysokou stohovací nosností a pevností.

S dopravou po celé ČR již od 5 ks za 200 Kč, ušetříte nejen peníze, ale i čas.

Můžeme doručit i pomocí naší dodávky a vozu, a to až do max. 240 ks s cenou 10 Kč/km tam i zpět.

Ať už potřebujete množství na paletě 44 ks, nebo neomezené množství dle vaší objednávky, u nás si vyberete.

Naše řeznické přepravky E2 jsou vyrobeny z vysoce kvalitního plastu červené barvy, který velice dobře odolává zkroucení.

S vnějšími rozměry 600*400*200 mm a vnitřními rozměry 565*365*195 mm mají tyto přepravky hmotnost pouze 2,0 kg a nosnost 40 kg, ale stohovací nosnost až 500 kg.

S objemem 40 dm3 jsou naše řeznické přepravky nejlepší volbou pro vaše potřeby!

+ Nové nepoužité !!!
+ Výroba 2023/1
+ Vyrobeny z vysoce kvalitního plastu, který velice dobře odolává zkroucení
+ Nosnost 40kg
+ Stohovací nosnost až 500 kg
Cena konečná DPH nelze odečíst

Doprava po celé ČR od 5 ks
(1ks +doprava 179kc) kurýr DPD

Naše doprava dodávka+ vozík
Max 240ks 10kc/km tam/zpět

Z Pňovice 78401 (20 km od Olomouce)

Množství na paletě 44ks

Neomezené množství dle vaší objednávky!!!

(Ceny se můžou měnit z důvodu změn cen energií a materiál)

Plastové přepravky na maso a uzeniny vynikají vysokou stohovací nosností. U této přepravky je stohovací nosnost až 500 kg, nosnost 40kg. vysoká pevnost a kvalita

Řeznické přepravky E2 jsou vyrobeny z vysoce kvalitního plastu červené barvy, který velice dobře odolává zkroucení. U horního okraje jsou 4 odnosné otvory, na každé straně jeden. Velice pevné řeznické přepravky.


Přepravka E2 na maso, řeznická přepravka

Vnější rozměry 600*400*200 mm

Vnitřní rozměry 565*365*195 mm

Hmotnost 2.0kg

Nosnost 40 kg

Stohovatelná

Stohovací nosnost 500 kg

Objem 40 dm3

Materiál HDPE

Barva červená

Český výrobek

1) Vysoká kvalita: Naše přepravky jsou vyrobeny z vysoce kvalitního plastu červené barvy, který velice dobře odolává zkroucení a má vysokou stohovací nosnost až 500 kg, což zajišťuje, že vaše maso a uzeniny budou v bezpečí.

2) Bezpečná doprava: S naší dopravou po celé ČR již od 5 ks za 200 Kč nebo pomocí naší dodávky a vozu až do max. 240 ks s cenou 10 Kč/km tam i zpět, získáte zajištění bezpečné dopravy vašeho zboží.

3) Vysoká nosnost: S nosností 40 kg a vnějšími rozměry 600*400*200 mm a vnitřními rozměry 565*365*195 mm jsou naše řeznické přepravky E2 vhodné pro širokou škálu potřeb.

4) Snadné skladování: Díky stohovatelnosti těchto přepravek můžete snadno a bez problémů uspořádat své zásoby masa, což vám umožní snadno skladovat a organizovat své zboží.

5) Český výrobek: Naše bedny na maso jsou český výrobek, což znamená, že podporujete místní ekonomiku a získáváte výrobek zaručené
Čerstvé a chutné maso - s naší řeznickou přepravkou (E2)
Podobné inzeráty
Koupím kulatinu SMRK, DUB, JASAN, BUK, Lípa, Akát, Modřín, T
Smrk-čerstvé oddenky s minimálním počtem vad, čep 30cm plus, 4 a 5m Smrk-Kpz, tvrdá hniloba povolena, čep 20 plus, délky 2 až 5m Smrk-KHD, čep 20cm plus, délky 4-12m Dub-čerstvé oddenky s minimálním počtem vad, čep 35cm plus, 2-5m Jasan-čerstvé oddenky s minimálním počtem vad, čep 30cm plus, délky 3-5m Lípa-čerstvá kulatina, čep 20 plus, délky 4m Akát-čerstvé oddenky s minimálním počtem vad, čep 30cm plus, délky 2-5m Modřín-čerstvé oddenky s minimálním počtem vad, čep 30cm plus, délky 4-5 Topol-čerstvé oddenky s minimálním počtem vad, čep 30cm plus, délky 2 nebo 4m Vše v kamionovém množství, možno nakombinovat, pravidelný odběr
Prodám řeznickou sekeru
Prodám řeznickou sekeru ve výborném stavu, nepoužívanou. Případně vhodná i jako dekorace. Cena 4500 Kč. Při rychlém jednání sleva. Tel.
Dózy na potraviny
Stav nové PC 850 Kč Cena je uvedená za vše Podívejte se i na další mé nabídky a ušetřete tak poštovné Livington Flex & Fresh, revolučním systémem pro více čerstvosti a organizace, je plýtvání potravinami minulostí. To znamená, že se k potravinám dostane mnohem méně vzduchu a potraviny zůstanou čerstvé mnohem déle. Výjimečná jsou flexibilní speciálně vyvinutou pružnou silikonovou vrstvou. Jednoduše se přizpůsobí tvaru jídla, umožní vám uskladnit až o 20% větší objem a vytlačí přebytečný vzduch, čímž udrží vaše jídlo déle čerstvé! Ať už se jedná o celá jídla, malé zbytky jídla nebo uzeniny a sýr, systém .Nezáleží na tom, zda je to vydatná klobása, lahodný sýr, čerstvé ovoce a zelenina nebo maso, je dokonalým řešením pro všechny uzeniny a všechna plochá jídla, lze jej stohovat, aby se ušetřilo místo a udržuje pořádek ve vaší lednici! Vše je vzduchotěsně uzavřeno a vydrží déle čerstvé Livington Flex & Fresh je vhodný do mikrovlnné trouby, mrazničky i myčky na nádobí.
Řeznická vidlice
Prodám velkou řeznickou vidlici na maso. Železná s dřevěnou rukojetí. Délka 35,5 cm. Rukojeť 14,5 cm. Stáří 34 let.
Vaříme dětem chutně a zdravě
Prodám nevyužitou knihu - Vaříme dětem chutně a zdravě - autoři Peter Horan; Pavla Momčilová. Kniha je ve velmi dobrém stavu, pevná lesklá vazba, 310 stran. Rady a doporučení lékaře-výživáře, 700 receptů, praktický rádce pro rodinu a MŠ a školní stravování. Pro inspiraci i maminkám, které třeba nemají mnoho zkušeností s vařením. Oběma autorům se zde podařilo velice harmonicky skloubit teorii s praxí, tedy zásady zdravé výživy dětí a nejnovější poznatky z tohoto oboru s praktickými a kvalitními recepty. Cena 170 Kč. E-mail: henrieta.bk@
Velký oválný pekáč Zepter 8 l, pr. 38 cm
PRODÁM VELKÝ OVÁLNÝ ZEPTER PEKÁČ VČ. VLOŽKY PRO VAŘENÍ V PÁŘE. OBJEM 8 LITRŮ, PR. 38 CM Pro zdravé a chutné pečení a dušení potřebujete oválný pekáč z kolekce nádobí Zepter Masterpiece. Ukázka vaření : ČÍM JE NÁDOBÍ ZEPTER TAK VÝJIMEČNÉ? Pokroková technologie spolu s krásným designem značí, že každý detail nádobí Zepter je důkladně promyšlený a vyrobený s vysokou precizností, aby vám umožnil jedinečný zážitek z vaření. Výsledkem jsou moderní a funkční nádoby pro zdravé vaření. Nádoby Zepter jsou lídrem na trhu díky těmto vlastnostem: OCHRANA ZDRAVÍ: Všechny nádoby Zepter zaručují nižší spotřebu tuků, kalorií a naopak vyšší příjem vitamínů, minerálů a bílkovin, při současném zachovaní výživných, biologických a organoleptických vlastností potravin. Lékařské výzkumy ukázaly, že nezdravá strava je v dnešní době hlavní příčinou většiny vážných chronických onemocnění (obezita, vysoký krevní tlak) OVÁL je výjimečnou pánví z kolekce nádobí Zepter Masterpiece Cookware, a to díky své jedinečné konstrukci a designu. Můžete ho používat na přípravu dušených či smažených jídel, ale hlavně pro vaření a pečení velkých porcí jídel. Neexistuje lepší způsob, jak přeměnit pár jednoduchých přísad na chutné a zdravé jídlo s minimálním obsahem tuku, s minimem stráveného času a s minimálními náklady na energie. Až vyzkoušíte Zepter pekáč, pak si budete jisti, že s vždy připravíte rychlá, úsporná, a přitom zdravá jídla. Lékařské výzkumy ukázaly, že nezdravá strava je v dnešní době hlavní příčinou většiny vážných chronických onemocnění (obezita, vysoký krevní tlak, kardiovaskulární onemocnění, cukrovka a rakovina). Nezdravá strava, připravená nesprávným způsobem a v nekvalitních nádobách, je hlavní příčinou srdečních chorob – zabijáka č. 1. Zeleninu vaříme zásadně ve vodě, jídlo smažíme při vysokých teplotách v nebezpečných přepálených tucích. Ve nádobí Zepter můžete smažit při nižších teplotách, než jak je zvykem v běžných pánvích, ve kterých se olej zahřívá na vysoké teploty. Tím, že se olej v Zepter pánvi nepřepálí, jsou jídla mnohem lehčeji stravitelná. Tak jako vždy, Zepter nabízí zdravější a především dlouhodobé řešení. Oválný pekáč Zepter je vyroben z vysoce kvalitní Zepter oceli. VYROBENO: V Itálii PRŮMĚR: 38 cm (delší strana) VHODNÉ PRO POUŽITÍ DO MYČKY: ANO Součástí je : - ZEPTER OVÁL 38 cm s poklicí + děrovaná vložka - Čistidlo na nádobí - Gourmet kuchařka s recepty a návody pro zdravé vaření - Receptář s českými recepty Ukázka vaření : Původní cena : 16.390 Kč Ovál je několikrát použitý, ale je jako nový - viz. foto ....