inzerce, prodej, prodám, bazar

Černá Sissi, vstřícná, milá, komunikativní, vítací kočička

Kategorie: Kočky

hledá domov. Dospělá kočička by ráda byla jedinou – jediným zvířátkem doma. Krásný černý kožíšek, sama si přichází pro pohlazení, kontakt. Pomáhá ráda. Zvyklá na kočičí společnost i na hodné pejsky. Za příspěvek na péči a na kastraci.
Černá Sissi, vstřícná, milá, komunikativní, vítací kočička
Podobné inzeráty
Výjimečná 9 letá kočička hledá láskyplnou rodinu. Celá ČR
Výjimečná kočička hledá láskyplnou rodinu. Sisinka je přibližně 9 letá kočička, která si toho bohužel zažila hodně, když se k nám dostala vážila 2 kg a původně jsme si mysleli že je to odrostlé kotě a kotě porodilo koťata, než se jí povedlo odchytnout zabřezla po dvou měsících znova. Kočička byla nakonec cca 4 letá dle sdělení původní majitelky a byla drsně týraná, co přímo víme tak nám bylo sděleno že "manžel to posledně přehnal že do ní kopal tak to zdrhla" "manžel jí dává běžné jen výchovné facky jako dceři" "to je snad normální že ji hodíme o zem přece nemá co chodit do postele a na linku" věty které nám bohužel utkvěli v paměti navždy. Reálně byla kočička podvyživená na těle měla různé podivné rány v tu dobu bez zlomenin mající cca dvou měsíční koťata a již zabřezlá s dalšími. Kočička byla ve stavu že se dva roky nedala chytit do ruky, když nám jednou utekla na půdu a chytit jsme ji museli strachem se pomočila a dokousala chytače tak že se zastavila až o kost a nepustila jak bojový pes. Také dobré dva roky trval strach z čehokoliv měkkého, ač peřiny, pelíšků ... bála se nato byť šlápnout, spát na nich to nepřicházelo v úvahu ... evidentně zato byla bita. Trvalo to dlooooooouho ale kočička, ač měla být u nás na chvíli dočasně byla déle jelikož šrámy na dušičce byly velké avšak dnes je z ní úžasný mazel a je plně socializovalá, její lidí miluje, nebojí se kontaktu, je to mazel mazlivý a nebojí se ani pelíšku a peřin ❤ Opačně je z ní milující kočička pro kterou je její rodina nejvíce. Bude úplně úžasná jak k starším lidem a nebo k dětem, je trpělivá a moc hodná, zvyklá momentálně i na batolátko které samozřejmě hlazení napodobuje po rodičíxh a je z toho korigované třískání kočičce po zádech, na které kočička nijak nereaguje, když je jí to nepříjemné jen odejde, tedy strach se povedl odbourat úplně a batolátku dovolí hodně ... ❤ Z historie si nese některé šrámy na srdíčku ... a to konkrétně: je obéznější než by mohla být, protože více papá jak ji to chybělo, nesnese druhou dospělou kočku vedle sebe prala se původně s jinou o jídlo ... (opačně pokud byste si k ní chtěli pořídit kotě tak ty brala jako své, u kocoura kastrovaného pokud není agresivní je předpoklad že ho snese také vyrůstala s bratrem toho a u nás na kocoury byla ok ... ale holky kočky neeee), bojí se velkých psů ... bývalí majitelé měli ... a bojí se veterináře a cest takže není na nějaké ježdění co týden na chatu a podobně. A jelikož je to kočička již na něco zvyklá je pro ni potřeba mít dům se zahradou je zvyklá chodit ven v bytě by trpěla. Avšak je to gaučák 90% je doma a když jdete z domu na procházku jde s Vámi jak pes a na zapískání přijde ❤ Lokalita pro nás není podstatná, dovezeme kamkoliv po seznámení se s novými majiteli ... je za námi dlouhá a náročná práce s touto kočičkou a chceme, aby našla vynikající domov aby již nikdy nezažila nic špatného ... zaslouží si to ❤ Kočička je kastrovaná, čipovaná, ultrazvuk zuby jednou ročně, neočkovaná v perfektní kondici.
Líza krásná, vstřícná, čilá, hravá dospělá
černá kočička s bílými znaky, zvyklá v bytě, může i chodit ven, tedy hledá domov v domku, případně v bytě. Vstřícná, ráda by byla jediná kočička v klidné domácnosti. Zvyklá na hodné pejsky. Kastrovaná. Za příspěvek na péči a na kastraci.
MAGDALÉNA
,,Ahojky všem, jmenuji se Magdalénka a hledám nový domov. Jsem mladá kočička, bude mi maximálně jeden rok a doposud jsem žádný domov neměla. Žila jsem venku na vesnici, kde jsem si jídlo musela zaopatřit sama, nevěděla jsem, kde v noci spát, aby mi bylo teplo a nic se mi nestalo, no zkrátka, nebyl to žádný med. Tento styl života moc ráda zapomenu, protože teď jsem již v bezpečí u své dočasné tety, která mě učí, jak být kočičkou a jak vůbec taková kočička v domově funguje. Ještě že jsem tak chytrá a učenlivá, že během pár dnů jsem snad skoro vše zcela bez problému pochopila, první den jsem věděla, že dvounožci budou moji parťáci, takže ihned jsem si k nim našla cestu a při první příležitosti jsem jim skočila do klína. Jsem opravdu moc milá holčička, která je vděčná za druhou šanci, miluju společnost lidí, hlavně když mě někdo mazlí, mohla bych být i se staršími a rozumnými dětmi. Hledám stabilní a milující rodinku, která mě bude považovat za právoplatného člena rodiny a zažijeme spolu spoustu zábavy a legrace. Těším se na vás, vaše Majda.“ Magdalénka je mladá kočička, věk odhadujeme maximálně do roka. Žila venku, ale i přesto je velice mazlivá a vděčná za jakoukoli pozornost či lidské pohlazení. V dočasné péči se aklimatizovala poměrně rychle, naučila se na zachůdek, objevuje svět hraček a her a někdy se chová jako malé zvídavé kotě. Je to zcela bezproblémová kočička, pro kterou hledáme zodpovědnou rodinku, která jí zahrne láskou, bude o ni pečovat, i o její srst, kterou je zapotřebí 1-2 x týdně vyčesat, aby se zabránilo tvořením dredů. V dočasné péči je bez dalších zvířátek, takže jak by s dalšími vycházela, nevíme, bylo by zapotřebí vyzkoušet. Ale předpokládáme, že vzhledem k její nekonfliktní povaze by ani v tomto neměl být problém. Majda je velice živá a hravá, potřebuje spoustu pozornosti, pokud se dost nevyřádí, bude vás ráno budit a pobízet ke hře, protože her není nikdy dost. Majda je kastrovaná, odblešená, odčervená, vakcinovaná, negativně testovaná a očipovaná. Do adopce půjde po předchozí návštěvě, po dohodě s její dočasnou tetou, po podpisu adopční smlouvy a úhradě adopčního poplatku, nachází se v Praze. Info o vás pište na mail dipu@ nebo volejte na tel
Kočička Nikolka hledá nový domov
NIKOLKA - kočka, narozena cca v roce 2014, (ev. číslo 2021/03/01), KASTROVANÁ Nikolka se k nám dostala jako 3 letá v roce 2017, protože majitel nebyl ze zdravotních důvodů už schopen se o ni starat, celkem rychle našla nový domov, ale v roce 2021 její majitelka zemřela a tak se ocitla opět u nás. Moc se u nás neohřála a odešla do nového domova. O ten ale bohužel opět přišla cca po 2,5 měsících, jelikož jí údajně "přeskočilo" - kočička měla záškuby srsti, byla umňoukaná, počůrala se na gauč - kočička byla na kompletní veterinární prohlídce, žádný závažný zdravotní problém zjištěn nebyl, jen drobné nedostatky, které se rychle srovnali a u nás se chová způsobně. Pak odešla do nového domova ke starší paní, která na ni pěla jen samou chválu, ale bohužel její stará kočička z přítomnosti Nelinky byla natolik špatná, že se rozhodla ji po 3 týdnech vrátit k nám, dalčí domov našla před Vánocemi ale opět byla po 3 týdnech vrácena ze zdravotních důvodů kočičky (problém s ušima) a tak Nelinka opět hledá domov. Nelinka je klidná, hodná a mazlivá kočička. Je zvyklá v bytě, ven se nemá tendence pouštět, takže opět hledáme umístění do bytu. Zvykla si u nás sice i na ostatní kočičky a i na poměrně praštěné pejsky, kterých se nejdřív trochu bála, ale úplně odvařená z jejich přítomnosti není. Aby byla šťastná úplně, vyhovovala by jí asi spíše klidnější domácnost, kde by měla prostor se se svými lidmi pořádně pomazlit. Kontakt pro zájemce - (Jindřichův Hradec) Více informací najdete na našich webových stránkách nebo FB.
Kočička Xena hledá domov
Xena je asi 4 letá kočička. Je to mazlivá a milá holka. Spíše samotářka, co se týče kočičích kamarádů hledá domov kde bude kočičím jedináčkem a i bez pejsků. Je velmi hravá. Díky své povaze by byla skvělou společnicí pro každého kdo by ji byl schopný nabídnout láskyplnou náruč a zahrnul by ji láskou, kterou by náležitě oplácela. Xena je téměř nenáročná a umí dát najevo když zrovna mazlit nechce. Je to kočičí osobnost a má svůj půvab. Ráda leží na klíně a užívá si mazlení. Je to upovídaná kočička, která nic neničí a dělá jen radost! Raději pouze domácí prostředí, protože venku má tendenci se prát s "venkovkami" z okolí. Je již očkovaná, odčervená a veterinárně ošetřená. Kastraci už má též za sebou a už jen ten domov se jí nedaří najít.. Dáte Xeně šanci žít šťastný život u vás doma? Pro více informací prosím kontaktujte p. Petru na tel. čísle +420 nebo v krajním případě na e-mail uvedený níže v inzerátu. Poskytne vám veškeré informace o kočičkách a o případné adopci. Přispět na péči o kočičky můžete zde: • sbírkový účet - 2002088842/2010 mockrát děkujeme =°•°= Navždy s láskou tlapičkám, z.s
Kočička Monička k adopci - Spolek na ochranu zvířat SOZLit
I tato nenápadná kočička jménem Monička čeká na svou rodinu v Depozitu SOZLit. Je submisivní, velmi hodná, mazlivá. Zotavuje se po kastraci, očíčko kapeme. Jinak zdravá, velmi milá, zhruba roční kočička. Najde i Monča svůj milující D O M O V ? Pokud máte zájem o adopci, PROSÍME o vyplnění adopčního dotazníku, který najdete na našem webu: ->>> Odpovědi můžete zaslat přes mail, nebo whatsapp. Děkujeme za pochopení. Pro více informací volejte a nebo pište na whatsapp +420 Petra Novotná Přispět na kočičky můžete zde Nebo : - provozní účet 2501714887/2010 - transp. účet 2001169405/2010(bude vidět vaše jméno) "Spolek pro ochranu zvířat - oblast Litoměřice"