inzerce, prodej, prodám, bazar

Čepičky ventilků pro zobrazení tlaku v pneu

Kategorie: Tuning

Prodám sadu čepiček ventilků pro zobrazování tlaku v pneumatikách pro standartní tlak 2,4 baru. Popis: zelená ukazuje, že tlak v pneumatikách je normální (2,4 baru); žlutá ukazuje, že tlak je o 10 procent nižší než standard a červená upozorňuje, že tlak je o 25 procent nižší než standard. Bližší viz foto. Nezasílám, pouze osobní předání v Mostě.
Čepičky ventilků pro zobrazení tlaku v pneu
Podobné inzeráty
Krytky na šrouby, krytky ventilu
Krytky na šrouby, velikost 17mm, černé, sada 20ks Sada ozdobných šestihranných krytek na šrouby. - velikost klíče 17mm - barva:černá - balení obsahuje 20ks krytek + jeden klíč pro demontáž - materiál: plast + kryty ventilků černé 4ks Sada krytý ventilků 4ks+ kryty na šrouby 20 ks za 100 Kč
čepičky ventilků  citroen sada
viz foto možnost předání na trase Tábor Praha
Čepičky na ventilky značky BMW
Čepičky na ventilky značky BMW. Cena je za sadu 4 kusů. Lze i zaslat
O.Z sardegna R20 disky 5x112 et 35 j8 ZANOVNI STAV
Prodám originální sadu O.Z sergenta R20 jednorozmer 5x112. Vyrobni cislo : 01764201. Vhodné na audi.mercedes.vw.seat.skoda auto atd . Faktura o prodeji součástí. Disky rovne- zkontrolovane na vyvazovacce. nevare a nepopraskane. Možnost vyzkoušet na miste ! Disky jsou v top stavu bez jediného škrábance. Jsou po renovaci J8... et 35 ... 5x112. Stredova dira 57.1mm. Zdarma přidám 4ks ventilku a stredovych poklicek originál. ! Plati do smazani. Predani mlada boleslav.