inzerce, prodej, prodám, bazar

Čepice do vody -plavání

Kategorie: Vodní sporty, potápění

Vhodné na plavaní pro muže i ženy
Čepice do vody -plavání
Podobné inzeráty
Brýle a čepice na plavání
Prodám dámské brýle na kondiční plavání a koupací čepici. Dohromady za 100,- Kč
Výbava na plavání - 4x brýle a boty do vody
Prodám výbavu na plavání v dobrém stavu, ŠNORCHL UŽ NENÍ!!!
Modré dětské ploutve zn. Two Bare Feet vel. S/M 27 až 31
Popis výrobce: Velmi kvalitní dětské ploutve s dvojitou konstrukcí pro zvýšení pevnosti. Díky přítomným otvorům v ploutvi pro lepší proudění vody se snižuje nutná síla pro plavání či potápění. Dětské nožky se namáhají méně a déle vydrží se bavit ve vodě. Pohyb ve vodě má být radostný, ne namáhavý! Velikost ploutví je přizpůsobena dětem a díky relativně krátkému rozměru je lze použít i jako tréningové ploutve pro nácvik plavání. Ploutve jsou nastavitelné přesně na nožku díky pásovému systému kolem paty. Ploutve jsou používané, plně funkční. Na jedné straně se nám ulomil čudlík na nasezení zapínání, je to opraveno stanovacími pásky, na funkci nemá vliv. Ploutve jsme po té užívali další 3 roky (viz foto). Velikost výrobcem uvedena 27 až 31 a odpovídá. Zaslání přes poštu, zásilkovnu či osobní odběr v Brně.
Prodám boty na plavání, pánské
Prodám boty na plavání, do vody, do moře, proti kamenům, proti ježkům atd., pánská obuv, velikost vnitřní stélky 29,5 cm, to je vnitřní délka boty, v dobrém stavu, Brno, cena dohodou. tel.
Dálkové plavání závodní plavky
prodám 1x použité dámské dlouhé závodní plavky na dálkové plavání JAKED OPEN WATER. PC 4500,- NC 1900,- Kč. Odpovídají normální postavě 170-175 cm.
Plavecké brýle Michael Phelps Aqua Sphere K180+ LADY
Michael Phelps Aqua Sphere plavecké brýle K180+ LADY, čirý zorník, šedá/fialová Značka: Aqua Sphere - Michael Phelps Prodám tyto NOVÉ a NEPOUŽITÉ brýle na plavání. Plavecké brýle AQUA SPHERE K180+ jsou vyrobeny na základě nejnovějších poznatků závodních plavců. Jsou určeny zejména na závody, kdy se vyžaduje pevné přitažení brejliček upínacím páskem k hlavě! Toto pevné upnutí není samozřejmě zcela pohodlné, proto pro trénink nebo sportovní plavání doporučujeme model K180, který má jemnější těsnění a je pohodlnější.