inzerce, prodej, prodám, bazar

Celokufrová ochranná vana Škoda Felicia HB

Kategorie: Příslušenství

krátkou 5dv verzi Felicie.
Vyplní celý zavazadlový prostor.
Výrobce final plast. Nepoškozená jen potřeba vyčistit.
Celokufrová ochranná vana Škoda Felicia HB
Podobné inzeráty
Ochranná lišta hrany kufru-Škoda Octavia II Combi r.v. 04-12
Ochranná lišta hrany kufru - Škoda Octavia II Combi r.v. 2004-12. Avisa, 2/35252, nová, zabalená. Ochranná lišta na zadní nárazník vozu Škoda Octavia je vyrobená z nerezové oceli. Lišta je odolná proti veškerým povětrnostním vlivům i vlhkosti. Spolehlivě chrání nárazník před odřením při nakládání i vykládání věcí ze zavazadlového prostoru. Cena bez poštovného. Osobní předání možné.
Ochranná vana do kufru
Vysoká vana do kufru auta Škoda Felicia combi. Ideální pro ochranu při převozu spinaveho nákladu či psu. V dobrém stavu
Škoda Felicia - gumová vana do kufru
Škoda Felicia - gumová vana do kufru. Je použitá, ale ve velmi dobrém stavu, bez jediné díry. Pěkný, nesteřelý stav. Lze zaslat i na dálku. K vyzvednutí ve Spytihněvi nebo zaslání. Prosím, pouze odpovědní formulář. Děkuji.
OCHRANNÁ PLACHTA NA AUTO ŠKODA SUPERB II. 2008-2015 (COMBI)
Prodam prakticky novou plachtu na auto. Jen vyzkoušená. Zakoupeno 12/2022 za 1640Kč. Koupeno: Ochranná plachta chrání vaše auto před nečistotami a nepříznivými povětrnostními podmínkami po celý rok. Díky třívrstvému složení s paropropustnou membránou poskytuje plachta během deště až 100% ochranu proti vodě a během vyšších teplot dovoluje odvádět vlhkost, která se kondenzuje pod plachtou.
ORIGO SKODA VW AUDI RS PEDALE Manuál
Sportovní kryty pedálů pro vozidla Škoda VW AUDI SEAT čísla dílu: Plyn: 5Q1647A Brzda: 5Q0131A Spojka:5Q0601A Originální Díl Škoda Auto pro sportovnější pocit při ovládání vozu vyrobeno z nerezové oceli protiskluzová úprava díky gumovým plochám pasuje na vozidla Škoda s manuální převodovkou cena je za všechny TŘI kusy standardně ve vozech Škoda Octavia RS, VW GOLF GTD PASSAT Alltrack, Kodiaq, Karoq SPORTLINE montáž se provádí nasazením na místo původních obyčejných pryžových krytů pedálů Určeno pro vozidla Škoda: Škoda Fabia III Škoda Octavia III Škoda Octavia IV Škoda Superb III Škoda Rapid Škoda Rapid Spaceback Škoda KodiaQ Škoda Karoq Škoda Scala Škoda Kamiq VW: POLO 2014+, Golf 7,8, Passat B8+ facelift, Transporter, Touran, Tiguan,Arteon SEAT: LEON 3,4 FR, Ateca, Arona, Tarraco, Ibiza AUDI: RS3 8V, A4 RS4 Pedale su nove, nepouživané, Origo díl, cena zahrnuje i postovny...MAM I NA AUTOMAT CENA 900Kč
Vložka zavazadlového prostoru Felicia, Felicia Combi
Nabízím novou, nikdy nepoužitou originální vložku (vaničku) do zavazadlového prostoru pro vůz Škoda Felicia a i do Felicia Combi. Velice krásný doplněk k šedé koženky. Číslo dílu DMA071003 a DMA071004. Nesehnatelné příslušenství!