inzerce, prodej, prodám, bazar

Celokožený kufr na veterána s obalem + 3 obyčejné

Kategorie: Veteráni

Kufr je luxusní, ze silné kůže - (nenapuštěno, aby byl vidět opravdový stav, napustím spec. tukem po prodeji) vnitřní látka potřebuje jen barevně natónovat. Rozměry 66 x 37, výška 16. Ke kufru je originální převlečný potah, aby se při převozu nepoškozoval (na fotu není vypraný). Cena 2700,-. Prodávám i další tři docela staré, původně sada, větší 65x40, výška 20, za 500,-. menší 46x33, výška 10, za 300,- a větší (na trávě) s dřevěnými ochrannými obručemi 41 x 71 cm, výška 23 cm za 1600,-
Celokožený kufr na veterána s obalem + 3 obyčejné
Podobné inzeráty
Metesport výstražný trojúhelník do veterána s obalem
Prodám originální Metesport výstražný trojúhelník do veterána s obalem. Stav viz foto.
Auto-kufr na veterána
Prodám auto-kufr na veterána - firma E. HIPPMANN - rozměry v70/š106/h52cm. Více info: 100 167
Prodám veterana přívěsný vozík kemping
Prodám přívěsný vozík za veterána škodu MB, škoda 100, či Octavia. Jeden z prvních má výrobní číslo 300 rok 1967. Ideální dobový doplněk za vašeho veterána. Vše původni plachta nepopraskana, je k tomu i konstrukce pod plachtu není na foto. Krásný kola krásný vzorek málo jeta. Odrazka jsou k tomu nová. Vše původní nikdy nebyl na STK původní TP i malý knížečka na moji osobu. Pojištění placeno. Cením si ho na více než je napsáno, ale nechám ho za tu cenu co je uvedena. Jedinečný kousek.
Kufr pro auto veterána
Nabízím kufr ze starého auta podle fotek. Spodní rozměr 88 x 27,5, výška s víkem 29 cm. Zámky chybí, panty v pořádku. Cena 300 Kč, pouze vlastní odvoz.
DKW kufr na zadní část vozu
Prodám kufr na veterána, údajně na vůz Dkw, včetně klíče, nález při vyklízení garáže. Pouze osobní odběr Plzeň.
Prodám sklo světlo na veterána, možná TATRA, PRAGA, AERO
Prodám sklo světlo na veterána, možná TATRA,PRAGA, AERO. Může se jednat o mlhovku, značeno ,,,0 2´´ viz. foto. Stav viz. přiložené fotom zaručuji, že se jedná o dobový originál. Při platbě předem na účet u FIO banky zasíláme i na Slovensko, platby jsou u této banky zpoplatněny jen jako vnitrostátní převod. Na dobírku nezasíláme, osobní odběr je možný. Vyklizení garáže.