inzerce, prodej, prodám, bazar

CATEYE - cyklistická láhev bílá 0,5l

Kategorie: Ostatní cyklistika

Prodám novou značkovou láhev na kolo a další sporty (bidon) Cat Eye. Bílá s červeným a černým potiskem a víčkem. Velice dobře provedené masivní těsnění proti průsaku kolem závitu (do batohu při tréningu určitě nevyteče). Vyrobena ze 100% zdravotně nezávadného polypropylenu nejvyšší kvality - materiál schválený pro potraviny americkou FDA. Vhodná i na horké nápoje. Cena 150,- Kč. Osobní odběr v Mníšku pod Brdy nebo v Praze 5 na Andělu.
CATEYE - cyklistická láhev bílá 0,5l
Podobné inzeráty
YT Thirstmaster 3000 - cyklistická láhev na kolo
Nová originální cyklistická láhev (bidon) YT Thirstmaster 3000. Láhev je zatavena v originálním obalu, na fotce je pro ilustraci moje druhá láhev, kterou používám a není předmětem prodeje. 0,5l láhev na vodu je vyrobena z plastu bez obsahu bisfenolu A (BPA). Láhev je vyrobená z LDPE, je bezpečná pro potraviny a bez zápachu a chuti plastu. Vhodn8 pro nápoje do 70 °C a do -10 °C , lze mýt v myčce nádobí, snadno se čistí, je plně recyklovatelná. Velký průměr náustku. Bez toxinů a změkčovadel.
CATEYE - cyklistická láhev červená 0,75l
Prodám novou značkovou láhev na kolo (bidon) Cat Eye. Průsvitná s červeným potiskem + ochranný kryt proti nečistotám. Vyrobena ze 100% zdravotně nezávadného polypropylenu nejvyšší kvality - materiál schválený pro potraviny americkou FDA. Potištěno barvou bez organických rozpouštědel. Cena 150,- Kč. Osobní odběr v Mníšku pod Brdy nebo v Praze 5 na Andělu.
Cyklopočítač CATEYE
Prodám špičkový CYKLOPOČÍTAČ / tachometr CAT PADRONE (PA100W) (ČERNÁ), běžně používaný, žádné velké poškození viz. foto. Původní cena 1599 kč. Celková specifikace zde:
Cyklistická dámská Thermo lahev, cyklo lahev Polar 0,5 l
Prodám cyklistickou láhev na kolo Polar, nepoužitá, jen skladovaná. Objem 0,5 l. Cena 50Kč. A novou, nepoužitou, dívčí nebo dámskou thermo cyklistickou láhev, objem nádržky 0,5l, ale bez nádržky se do lahve vejde více. Uvnitř láhve vyjímací zateplení. Krytý náústek před znečištěním při jízdě. Barva fialová. Cena 80Kč. Více foto mohu zaslat. Při platbě předem zašlu doporučenou poštou, jinak lze vyzvednout v Příbrami.
Cyklistická bunda,triko, kraťasy vel. 134
Prodám sadu vel. 134 1. Cyklistická bunda Crivit, vnitřní kapsy a mobil + drobnosti, kapuca složená v límci, zadní kapsa + možnost složení celé bundy do této kapsy. Super proti větru. 2. Cyklistické tričko na zip, spodní část na gumu, zadní kapsy na drobnosti. 3. Cyklistické kalhoty zn. zn. Klimatex, pružný pas do gumy, všitá cyklistická stélka - antibakteriální materiál, povrch Coolmax, silikonová guma v ukončení nohavic proti vyhrnování šortek za jízdy. Kupované nové PC 350 Kč, min. nošené.
Cyklistická souprava
Cyklistická souprava - Prodám cyklistickou soupravu velikosti S (kupováno ve sportu pro 12-13ti letého syna), minimálně používaný, ve výborném stavu, v módních barvách. Cyklistický dres + cyklo kraťasy + cyklistická bunda. Preferuji osobní odběr. Původní cena 2500,- Kč.