inzerce, prodej, prodám, bazar

ČAS BĚŽÍ I ZA VOLANTEM

Kategorie: Hobby, odborné knihy

E. BAKALÁŘ, K. FRIML, K. PŘEROVSKÝ. Možné zaslat poštou
ČAS BĚŽÍ I ZA VOLANTEM
Podobné inzeráty
Kniha Technika překonává prostor a čas autor Pavel Beneš
Prodám knihu Technika překonává prostor a čas autor Pavel Beneš, nakladatelství Mladá fronta, rok vydání 1955. Kniha má odřené desky a je v ní razítko z knihovny.
Technika překonává prostor a čas
Kniha - Technika překonává prostor a čas, viz fota.
Publikace Hospodárně za volantem 1980
Časopisová publikace z roku 1980. V dobrém stavu. V případě zaslání jsou připočítán náklady za poštovné na dobírku, cca 110 Kč. Levnější poštovné je možné v případě úhrady předem.
MISTŘI ZA VOLANTEM - KNIHA O AUTOMOBILOVÝCH ZÁVODNÍCÍCH, MIL
Zajímavá kniha o automobilových závodnících. Rok 1969 Stran 246 Stav dle fota, opotřebení obalu. Osobní předání nedělám. Na dobírku nezasílám. Do ciziny, tedy i na Slovensko nezasílám. O odeslání balíku informuji včetně č. zásilky
Kniha her pro děti
Prodám Knihu her pro děti, vydal Knižní klub, rok vydání 2005, ISBN 80-242-1507-1, autoři Kubatzki a kolektiv, Völker, barevné ilustrace, 253 stran. Více než 200 her pro malé i větší děti. Hry, které jsou vhodné do přírody i do interiéru, jsou opatřeny přehledným návodem, soupisem materiálu a označením věkové kategorie i počtem hráčů. Úvodní oddíl Hry pro malé děti je určen dětem od 2 let, následují Dovednostní hry, Pohybové hry, Hry v kostky, Deskové a karetní hry a Hry na cesty. Knihu, která pomůže naplnit volný čas dětí, zkrátit dlouhé zimní večery či deštivé prázdninové dny, uvítají rodiče, učitelky mateřských škol, vychovatelky ve školních družinách, vedoucí dětských táborů i instruktoři lyžařských kurzů. Kiha je uvnitř v top stavu, na zadní straně desek je cca 15 cm lepený hřbet izolepou. Kniha ale není a nebyla vyšinuta z vazby. Cena 189 Kč + poštovné, popř. Zásilkovna nebo osobní předání v Poličce.
Ivo Toman Jak prodávat z očí do očí.
1. Je trochu dražší stojí 400 Kč. Většína komkurenčních knih v tomto rozsahu je trochu levnější. Lidé , kteří ji již používají tvrdí ,že se jim cena mnohokrát vrátila díky radám s této knihy. 2. Osobní odběr je možný v Hranicích Okres Přerov Olomoucký kraj. 3. Musíte číst a najít si na ní čas.