inzerce, prodej, prodám, bazar

Caroni 100% Trinidad Rum Aged 17 Years Extra Strong CZ Kolek

Kategorie: Potraviny

Caroni Distillery, založená v roce 1923 na trinidadských pláních osázených cukrovou třtinou, se brzy proslavila vynikajícími „těžkými rumy“, jež byly populární mj. u mužstva Britského královského námořnictva (patřily mezi ně pětasedmdesátiprocentní „over proof“ Puncheon Rum a Stallion Puncheon). Ještě před dvaceti lety se tu dařilo vyrábět řadu různých rumů, které se jen zčásti nechávaly zrát na ostrově. Většina produkce mířila v sudech do Evropy, Kanady a ke karibským výrobcům rumových směsí, kteří je lahvovali pod svou značkou.
V roce 2003 stát uzavřel blízkou rafinerii cukru a Caroni Distillery skončila pro nedostatek melasy brzy poté. Destilát dražené láhve vypálený ještě za plného provozu v únoru 1998 zrál na ostrově v sudu do 22. září 2015. Nebylo to zadarmo. Tzv. andělská daň ještě zdůrazněná tropickým klimatem si odebrala 80 % obsahu sudů. Co zbylo, naplnilo se do láhví o 55 % obj. alkoholu.
Z čisté úcty k zaniklé palírně byla na toto plnění použita reprodukce originální etikety z roku 1940. Láhev byla naplněna ve Skotsku a exportována do Itálie.
Caroni 100% Trinidad Rum Aged 17 Years Extra Strong CZ Kolek
Podobné inzeráty
Trinidad rum vzorky
Nabízím vzorky 5x 0.04l Thompson bros trinidad 2008 Plantation vintage edition trinidad La mashion du Rhum Trinidad batch 4 Albert Michler trinidad 2002 cz SK Compagnies des indes trinidad 2003 K dispozici 2 sady, krom CDI lze libovolná velikost vzorku
Jameson, Rum Božkov Republica, Slivovice Lašská
Dobrý den, nabízím tyto neotevřené láhve slivovice lašské v lahvích s broušeným logem Mercedes-Benz(dárek na firemní akci), rum Božkov Republica Exclusive a irská whiskey Jameson. Všechny lahve český kolek. Jameson 0,7l - 300,- Božkov Republica Exclusive 0,5l - 200,- Slivovice vysoká láhev 0,35l - 200,- Slivovice široká láhev 0,5l - 250,- Tento alkohol nepiju, proto prodávám. Osobní předání Praha - Pitkovice. Nebo po domluvě mohu po Praze dovést. Prosím napište nejdříve SMS nebo email.
Rum MASSKARA 0,7
Prodám výše zmíněný a nikdy nerozbalený/nepoškozený rum Původní nepoškozené balení, původní kolek Prodáván z důvodu sešlosti více ks které nevyužijí :) Pouze osobní odběr, prosím pouze e-mail nebo sms
Grešík a Ježkův statek
Prodám džemy a sirupy, vše nové, neotevřené, minimální doba trvanlivosti do roku 2024. Nakoupila jsem si do zásoby, ale stěhujeme se, tak ráda posunu dál: - Grešík sirup mátový 3x, 50 Kč za kus - Grešík sirup bezový 1x, 50 kč Grešík džemy: - Meruňkový extra speciál 1x, 50 Kč za kus - Zahradní ovoce extra speciál 4x, 60 Kč za kus - Švestkový extra speciál 1x, 50 Kč - Malinový extra 4x, 75 Kč za kus - Černý rybíz extra speciál 1x, 55 Kč - Brusinkový extra méně sladký 3x, 65 Kč za kus - Lesní borůvky extra speciál 4x, 70 Kč za kus Ježkův statek: - brusinky jsou prodané - džem malina s ostružinou 1x, 70 Kč Lze zaslat přes balíkovnu nebo zásilkovnu, zabalím do bublin. Pro osobní vyzvednutí jsme u Litomyšle či v Lanškrouně.
Appleton Estate Joy 25 years
Appleton Estate Joy 25 years, země původu Jamajka, český kolek.
Don Papa Rye Aged
Don Papa Rye Aged Posílám přes Zásilkovnu