inzerce, prodej, prodám, bazar

Caravelair Prestige Luxe 595 VIP

Kategorie: Karavany, vozíky

Karavan dvounápravový Caravelair Prestige Luxe 595 VIP , perfektní stav, celková délka s ojí 7 , délka obytné nástavby 6600 cm, šířka 2490 cm,
výška 2700 cm, provozní hmotnost 1500 k, celková hmotnost 1670 kg.
Počet lůžek 4 , oddělená ložnice/dvoulůžko/ + rozkládací prostor sezení /dvoulůžko/, kuchyň s nerezovým dřezem, sporák se třemi plyn. hořáky, plyn.trouba s grilem,skříńky na potraviny ,velká lednice , samostatný mrazák ,velká koupelna se samostatnou sprchou, umyvadlem, chemickým WC, velký úložný prostor pod lůžkem (přístupný i zvenčí),12V / 220V, topení Truma , žaluzie s moskytiérami na oknech,střešní okna s moskytiérou a roletou, samostatná vnitřní baterie, venkovní osvětlení, markýza, klimatizace s ovladačem , držák na 2 kola.
Caravelair Prestige Luxe 595 VIP
Podobné inzeráty
NOVÝ MOVER OBELINK PRESTIGE II - ELEKTRICKÝ POJEZD
Obelink Prestige II je cenově velmi dostupný a spolehlivý mover vhodný na karavan nebo přívěs. Neustále dřete a potíte se, abyste svůj karavan dostali na správné místo? S pojezdem Obelink Prestige II je to minulost! Pojezd Obelink Prestige II bez problémů manévruje s karavany a přívěsy do 1800 kg. Obelink Prestige II je poloautomatický pojezd. To znamená, že válečky stěhováku jsou ručně umístěny na pneumatiky. Připojování a odpojování válečků je velmi snadné pomocí dodávané kliky. Milimetrová přesnost: S pojezdem Obelink Prestige II můžete manévrovat s karavanem s milimetrovou přesností. Obelink Prestige II je také vybaven systémem měkkého startu a zastavení. Díky měkkému rozjezdu a zastavení pojezd zrychluje bez cukání a podvozek je méně zatížen.   Maximální zatížení: Tento pojezd Obelink Prestige II má tažnou sílu až 1800 kg. Tento pojezd je vhodný jak pro jednonápravové karavany, tak pro dvounápravové karavany. Pokud máte dvounápravový karavan, můžete jej provozovat se 4 motory do maximální hmotnosti 2200 kg. Min. výška nosníku podvozku175 mm. Dálkové ovládání, Hlavní vypínač, Rychlost 0,13 m/s Čas montáže: 240 minut. Max. celková hmotnost při 25% sklonu 1250 kg Povolená celková hmotnost dvounápravová 2200 kg Povolená celková hmotnost jednonápravová 1800 kg Max. šířka (karavan/přívěs) 250 cm Min. šířka (karavan/přívěs) 180 cm Max. šířka pneumatiky 205 mm Barva: Šedá Celková hmotnost 36 kg Obsah balení: Motor A a motor B, spojovací tyč, synchronní tyč, kabely + ochranná trubka, hliníkové montážní desky, klika, dálkové ovládání, ovládací skříňka, hlavní vypínač, pojistka, manuál.
Karavan Caravelair Antarés luxe 400
Prodám karavan Caravelair Antarés luxe 400, dovoz z NL, rok výroby 2004, provozní hmotnost kg, maximální hmotnost 900kg, markýza Fiamma, pevná postel pro 2 osoby+ rozkládací sezení, lednice, mikrovlnka, dřez, chemické wc, televize, radio, plynové topení trumatic, bezpečnostní madlo. Moc pěkný, nezateklý a superlehký karavan.
Caravelair Eden Speciale 420 plná výbava
Prodám krásný karavan v super stavu Caravelair Eden Speciale 420. Výbava : MOVER, KLIMATIZACE!!! Prodám Caravelair Eden Speciale 420 R. V. 2011 Výborný stav!!!! VÝBAVA: Mover Ego Titanium , Trakční baterie Varta, klimatizace s dálkovým ovládáním, lednice s mrazákem Dometic, 1X bojler Truma malý + 1X Bojler velký (přídavný), Sprcha, integrované WC, mikrovlnná trouba, digestoř. Fendt, Tabbert, Hobby, Adria, Knaus, Lmc, Bürstner
Karavan Caravelair Antares palandy
Karavan Caravelair Antares Luxe 486,regis.2008,palandy,garáž,drzak na tv,držák na kola,kazetové WC,koupelna,umyvadlo,plynové topení,velká lednice a mrazak(plyn,220v,12v),zátěžove pneu stáří 3roky,rezerva,celková váha 1300kg,délka včetně oje 6,22 metrů,nové spojovaci zařízení,celou dobu pod střechou.Po dohodě možno přidat přenosnou klimu.
Caravelair Eldorado Luxe 420, MARKÝZA, 100Km/h
Prodám tento lehký, hezky vybavený zachovalý karavan pro 4 osoby. Rok výroby: 2007 Rozměry karavanu: šířka 210cm, celková délka 597cm Váhy: Nejnižší 910kg Maximální 1120kg Rychlost 100Km/h Přívěs disponuje sprchovým koutem s WC Je vybaven vařičem se třemi plotýnkami. Lednička trojkombinace (230V, plyn, 12V) Všechny spotřebiče jsou plně funkční a při prodeji možno předvést. Zásobník na vodu 40L Bojler pro ohřev vody. Plynové topení TRUMATIC Velké střešní okno. Termožaluzie a moskytiéry ve všech oknech. Stabilizátor jízdy Markýza Skvělé jízdní vlastnosti, nájezdová brzda bez rázů jak při brždění, tak i rozjíždění. Karavan má prasklé přední okno viz foto. Prasklá přední vrstva do karavanu neteče. Cena nového okna 18000kč. Cena okna plus práce bude odečtena z ceny karavanu. Máme konverzaci s výrobcem a dodavatelem okna. Možnost předat. Lehký karavan vhodný i za menší automobil bez nutnosti skupiny E ( celková váha soupravy nesmí překročit 3500kg) Při prodeji bude mít karavan novou STK a bude přihlášen na ČR doklady. Vše vyřešíme my za vás. Možnost dopravy karavanu až k vám domů. V případě zájmu možnost zaslat více fotek. Hledání : Dovolená 2023,dovolenkování, kempovaní, bydlík, obytný přívěs, karavany, kemp, výlety, cestování, obytka,Hobby,Burstner, LMC, Knaus, dethleffs, weinsberg, adria, tabbert, Caravelair, Ace, Swift
Caravelair Antares Luxe 400 rok 2009
Prodám karavan Caravelair pro 4 osoby (2+2 menší skládací lůžko má 180cm) Karavan má provozní hmotnost 740kg celková 880kg. Je na něm rychlost 100km/H. Karavan je vybaven koupelnou s umyvadlem kde je možné vložit přenosné WC, Kuchyn s plynovým sporákem a lednicí. Lednice bohužel nechladí. Karavan je také připraven na TV je na něm anténa. R.V 2009, STK 5/2024. Rychlé jednání sleva.