inzerce, prodej, prodám, bazar

Cane corso štěňátka-nyní k odběru

Kategorie: Psi

Nabízíme k prodeji štěňátka cane corso bez PP.Maminka štěňátek je s PP,tatínek bez.Nyní 8 týdnů,po zdravých a velice hodných rodičích,které u nás uvidíte.Štěňátka jsou očkované,odčervené a čipované.Startovací balíček dostanou s sebou.Máme volné už jen pejsky.
Cane corso štěňátka-nyní k odběru
Podobné inzeráty
Prodej štěňat Cane Corso
Prodáváme poslední 2 pejsky z vrhu "A" po m: Fenty Beauty Riganonna a o: Willis Bruce Atison, plemene Cane Corso ve věku 5 měsíců, kteří jsou trénovaní na poslušnost a také mají má za sebou první officiální výstavu na Slovensku v Nitře (VN1 a VN2). Štěňata umí základní povelování jako je "sedni", "lehni", "k noze - sedni", "ke mně - sedni", "čekej - zůstaň", rádi klušou u nohy s vodítkem i na volno. Hrajeme s nimi venkovní hry s balonem, aportování, přecházení přes kladinu, hledání dobrot a pamlsků, probíhání tunelu a přecházení přes žebřík, pneumatiky nebo kavalety. Cane Corso je velké a silné psí plemeno, které má mnoho výhod v chovu. Je to vynikající strážný pes, který ochrání své majitele a jejich majetek. Je také velmi oddaný a loajální, což z něj činí vynikajícího společníka pro rodiny. Navíc je Cane Corso velmi inteligentní a snadno se učí novým věcem, což z něj dělá skvělého kandidáta pro různé sportovní aktivity, jako je canicross, sáňkování, bikejöring. Pokud hledáte štěně s výbornými tréninkovými vlastnostmi, vysokou úrovní poslušnosti a skvělým výchozím bodem pro další výcvik, pak je toto štěně Cane Corso pro vás. Kontaktujte nás a domluvte si schůzku se štěňátkem, které si zamilujete na první pohled.
Štěňátka Cane Corso
štěnata CANE CORSO NABÍDKA Nabízím štěňátka Cane Corso zbývající 2×fenka nar. 12.12. Matka bez PP otec s PP. Cena 8000 Kč. K dispozici ihned odčervená očkovaná jsou socializovaná zvyklá žít v bytě. K vidění a nezávazné schůzce na Praze 4. Případě zájmu nebo jakýchkoliv informací volejte 468 823
CHOVNÝ pes Cane Corso ke krytí
Nabízím chovného psa plemene Cane Corso ke krytí. Amigo Bella Creatura 29.04.2019 DKK A/A DKL 0/0 OCD free Zdravý, vyrovnané povahy, miluje vše co se hýbe. Představitel plemene cane corso tělem i duší. Výstavy: VN1, V3, V1 zabýváme se dále sportovní kynologií Výška 68cm, váha 47kg. Další info, foto přes e-mail.
Cane corso- štěňátka nyní k odběru
Prodáme štěňátka cane corso bez PP.Maminka štěňátek je s PP(Fabiola z Grandorfa po úspěšných rodičích,otec bez PP).Oba rodiče u nás uvidíte,jsou přátelské vyrovnané povahy,výborní hlídači.Máme volného 1 formentino pejska a 3 modré pejsky.Očkovaní,odčervení a čipovaní.Startovací balíček dostanou s sebou.Cena 8000 .
Cane Corso s PP
V naší FCI CHS Puer de Cohors Cane Corso máme ještě volná štěňátka z očekávaného silného vrhu z krásné feny Rubi a top samce Vegase. Celý vrh je velmi vyrovnaný, silný, převážně v barvě formentino. Štěňátka budou odčervená, chipovaná, očkovaná s pasem a rodokmenem. Vyrůstají s ostatními psi, dětmi a jsou od malička vedeni k výchově a socializaci. Rodiče jsou zdravotně v pořádku. Poradenství/součinnost je pro nás samozřejmostí. Pouze pro vážné zájemce a prosím telefonicky na tel. .
Cane Corso štěňata s PP
Nabízím štěňátka CANE CORSO s PP narozena 5. 1. barvy modrá, černá, žíhaná. Oba rodiče importovaní z Itálie otec Dark Della Collina Del Coro - Champion CZ, nádherný pes silné kostry- HD A, ED 1, DSRA N/N. Matka Pandora - HD A. Rodiče jsou zdraví, výstavně úspěšní jsou klidní, učenliví, přátelští. Štěňátka budou očkovaná, odčervená, vyrůstají na statku s ostatními zvířaty a jsou zvyklá na děti a ruch vesnice. Kupní smlouva a chovat. servis samozřejmostí. Každé štěňátko si s sebou do nového domova odveze startovací balíček. Další info kolacekr@, tel. ,975507