inzerce, prodej, prodám, bazar

Cam kit bagno vanička se stojanem

Kategorie: Ostatní

Top stav

Lze dovést do Prahy a okolí

Cam kit bagno vanička se stojanem
Podobné inzeráty
Prodám držák objektivů Lens Kit od firmy Peak Design
Lens Kit je doplněk pro držák Capture – bez destičky a umožnuje velmi rychlou výměnu objektivů pouze jednou rukou. Lens Kit odložený objektiv bezpečně a pevně drží. Pomocí Lens Kit můžete objektivy nosit na libovolném opasku nebo popruhu jakéhokoliv batohu. Další objektivy tak máte vždy po ruce a šetříte místo uvnitř brašny pro další výbavu. Lens Kit je pro objektivy Sony E/FE. Hmotnost 198 gramů. Součástí prodeje Lens Kit adaptéru je i imbus klíč a pytlík z mikrovlákna. Adaptér je nepoškozený, jako nový. Více info:
Vanička s přebalovacím pultem CAM
Skládací přebalovací stůl Volare S vyklápěcím pultem, vaničkou, držátky na hygienické pomůcky, s úložným prostorem a praktickým stojanem pro drobné hygienické potřeby. Přebalovací pult stačí vyklopit a vanička je ihned přístupná. Celý stůl lze jedním tažením složit do sebe. Po složení je natolik kompaktní, že téměř nezabírá žádné místo. Odpovídá nové evropské bezpečnostní normě. Použité materiály jsou snadno omyvatelné. Prodávám bez přebalovací podložky, lze za pár korun dokoupit.
Vanička Shnuggle se skládacím stojanem
Prodám vaničku Shnuggle se skládacím stojanem. Bezpečné a pohodlné koupání pro rodiče i dítě. Vanička je vhodná pro děti od narození do 12 měsíců. - miminka do 6 měsíců jsou opřená o měkkou zádovou opěrku a podepřená speciální zarážkou na dni Bum Bump™ - miminka od 6 měsíců ve vaničce pohodlně sedí - důmyslný tvar – rodiče mají při mytí obě ruce volné - měkká zádová opěrka – pro maximální pohodlí dítěte - kompaktní velikost – snadné přenášení a skladování - úspora – na vykoupání dítěte stačí pouhé 2 litry vody - rozměry: 60 × 39 × 36 cm (délka x šířka x výška)
Sada hliníkových kufrů GIVI Trekker Outback + montážní kit
Kód výrobce: ‎OBKN4837APACK2 Vyroben z kvalitního hliníku a technopolymeru. Pravý 37 litrů, levý 48 litrů. Systém uchycení: MONOKEY Cam-Side Montážní kit GIVI PL 7705CAM - lze montovat na modely Adventure i Adventure R (1190), 1050 Adventure (15-16), 1090 Adventure (17-19), 1290 Super Adventure (15-16), 1290 Super Adventure R (17-19), 1290 Super Adventure S (17-19). Cena 3500 Kč Komplet 15 tis. Kč (kufry a montážní kit).
webová kamera C-Tech CAM-07HD
Nová - nevhodný dárek Kvalitní externí webová kamera C-Tech CAM-07HD (CAM-07HD). Natáčí ve vysokém rozlišení HD (1280 × ) při 30 FPS, praktický držák pro připevnění. Vybavena integrovaným mikrofonem pro solidní přenos hlasu.
Dámské torzo se stojanem
Prodám dámské torzo, šedý plast, je se stojanem, lze oddělit, pouze osobní vyzvednutí, nelze poslat. Uvedená cena je se stojanem, lze prodat i samotné torzo za 150 korun - při osobním převzetí. Poslat lze pouze bez stojanu, pak bude cena za zabalení a poslání 200 korun + doprava.