inzerce, prodej, prodám, bazar

Čalounění. Opěradlo čalouněné 190 cm

Kategorie: Ostatní nábytek

Oboustranně čalouněné opěradlo 190x21 cm. Bylo součástí staršího kovového gauče. Materiál koženka, dřevěný rám a výplň. Bez poškození. Pouze osobní odběr v Kyjově. Inzerát platí do smazání.
Čalounění. Opěradlo čalouněné 190 cm
Podobné inzeráty
Historický obývací pokoj
Černý nábytek z 30-tých let do pokoje. Prosklený sekretář-spodní zásuvky-boční skříně s policemi, Stůl + 4 kůží čalouněné židle Rohová pohovka s úložným prostorem. Velmi levně. /restaurace/
Čalouněné lavice pro komerční prostory
Hledáte do své restaurace nábytek pro hosty? (můžete hledat i pro bary, diskotéky, hotely, kadeřnictví, kosmetické salóny, lékařské ordinace i další provozovny). Nabízíme výrobky rodinné firmy s cílem vytvářet nábytek pro komerční prostory. Posláním je vyvíjet výrobky, které jsou vysoce kvalitní, moderní a snadno se udržují. Jaký nábytek vyrábíme? Orientace je především na všechny druhy čalouněných lavic, pohovek, gaučů a křesel. Kolik stojí běžný metr, jaké jsou typy a tvary najdete na: Stačí nám zaslat jaké tvary sestav a o jakém rozměru potřebujete. Pošleme Vám skicu a cenu.
Krásný starožitný stolek a čalouněné židle
Prodám starožitný kulatý stolek (60cm) a dvě polstrované židle.
kancelářský stůl pracovní a zasedací se židlemi
Nabízím kvalitně zhotovený kancelářský stůl pracovní a dále stůl zasedací se židlemi. Pořizované od společnosti Office&Co. Vetší kancelářský stůl s rozměry šířka 180cm x hloubka 90cm x výška 76 cm a 
zasedací stůl čtvercový s rozměry šířka 120cm x úhlopříčka 140cm x výška 76 (těžká kovová noha). Stav je dobrý bez větších známek používání či poškození. Kombinace materiálů s kovem viz foto. Mám k tomu 4 luxusní čalouněné židle viz foto. Cena 3490 za pracovní stůl, 1990 za konferenční stůl a 690 za 1 židli Vzhledem k rozměrům a váze pouze osobní předání.
Dětská křesílka
Prodám 2 dětská křesílka, čalouněné koženkou, tedy omyvatelný povrch, oba dva kusy celkem za 200 Kč nebo každý kus zvlášť za 100 Kč cy, rozměry viz foto. Osobní odběr v Dobroticích u Holešova.
Prodám vybavení prodejny textilu.
Regálová sestava německého výrobce Multi Deko System. Vše velmi zachovalé, možnost variabilního sestavení. Viz foto. Výška 240 cm, šířka jedné sekce 276 cm, druhé sekce 410 cm. 20 ks polic. Materiál kov + lamino světlý dub. Prodejní pult viz foto, výška 80cm, šířka 210cm. Nástěnné desky se zrcadly 7 ks, štendry 3 ks nerez viz foto. Dále nabízím šatny, čalouněné sedáky.Prodejní pult lze koupit samostatně.