inzerce, prodej, prodám, bazar

Calibra senior 12 kg

Kategorie: Psi

Calibra senior
Kompletní krmivo pro starší psy, případně psy s nadváhou. Je lehce stravitelné a kompletní krmivo speciálně přizpůsobené potřebám starších psů. Napomáhá zpomalovat proces stárnutí a preventivně působí proti onemocnění kloubů.

Vyvážená receptura je přizpůsobena potřebám starších psů nebo psů s nadváhou a jejich citlivému trávícímu systému. Správný poměr chondroprotektiv, vitamínů a chelátových minerálů podporuje pohybový aparát a napomáhá v boji s nadváhou.
Nový nerozdělený
Calibra senior 12 kg
Podobné inzeráty
Calibra
Prodám 12 kg balení Calibra Gastrointestinal and Pankreas. Cena 800 Kč. Dále konzerva Calibra gastrointestinal and pankreas. Cena za kus 50 Kč.pouze osobní odběr. Olomouc a Šternberk.
Dietní krmivo
Prodám 12 kg balení granulí Calibra gastrointestinal pro psy za 800. Dále 20 konzerv Calibra gastrointestinal. Kus za 50 kc. Pouze osobní odběr nebo odběr v Olomouci.
Granule Calibra Premium Adult Large 12kg
Prodám nové(nerozbalené) granule Calibra Adult Large 12kg. Large - obsahuje kolagen na klouby, můžou i menší psi. Osobní předání v Ostravě, poblíž centra. Na zprávy nereaguji. Volejte.
Dietní granule CALIBRA
Prodám 2kg dietních granulí Calibra VD Dog Joint & Mobility Low Calorie Expirace 11.05.2024. Určené na podporu metabolismu kloubů při osteoartróze. Snížení nadměrné tělesné váhy. Podpora metabolismu lipidů v případě hyperlipidemie. Původní cena: cca 300,- Nechám za 200,- Osobní odběr Chomutov, lze poslat (zasilkovna +80,- při platbě předem)
Calibra Dog Life Adult Large Breed Lamb 12 kg
Dobry den, prodavam neotevreny pytel granuli Calibra. Z duvodu koupe jine znacky. Pouze osobni odber Šumperk nebo i Kromeriz..dle domluvy. Koupeno v 19.12.2022
Granule Calibra Veterinary Diets Dog Renal Cardiac 12kg
Prodám cca 19kg těchto granulí po zemřelém pejskovi. Jsou vhodné jako dietní krmivo pro dospělé psy všech plemen s poruchami srdce a ledvin. Byli jsme s nimi velmi spokojeni a rozhodně přispěly k tomu, že se Alan dožil krásného věku. Ke krmivu je zdarma k dispozici i plastová bedna a odměrka. 19kg těchto granulí by stálo minimálně 2200,-Kč, takže prodáváme za polovic.