inzerce, prodej, prodám, bazar

CALAWAY pánské thermo triko (vel.L

Kategorie: Golf

Nabízím pánské golfové thermo triko CALAWAY.
1/4 zip u krku,zvýšený límec,logo na pravým rukávu je našité.TOP STAV.
VELIKOST...........L
MATERIAL..........95% polyester
5% elastan
BARVA...............tmavě modrá
ŠÍŘE(obvod).............120cm
ZÁDA (délka,výška)....76cm

Přeposlání Zásilkovnou (+79kč)
Prodej osobně (jen v Praze)
CALAWAY pánské thermo triko (vel.L
Podobné inzeráty
CALAWAY junior.golf triko (14-16let)
Juniorské golfové triko nabízím k prodeji.Triko (slabší mikina) je zateplené.Zn.CALAWAY VELIKOST.....junior (XL) 14-16let (na výšku 160-172cm) Triko může být i na menší ženu cca velikost S-M ŠÍŘE..........................96cm DÉLKA(výška zad).....66cm Triko je v perfektním stavu. Přepošlu Zásilkovnou (+79kč) V Praze možnost prodej osobně.
Pánské golfové triko vel. XL
Prodám pánské golfové triko zn. Sportswear PAR 72 s dlouhým rukávem, barva tmavě modrá s oranžovým lémečkem s 8 knoflíky, 100% bavlna, lehké a prodyšné. Velikost: XL. Rozměry: délka-64cm, šířka-53cm, délka rukávu 62cm. Nové!
Dětské golfové polo triko Adidas vel. 164 (13-14Y)
Prodám dětské sportovní polo triko Adidas vel. 164 (13-14Y). Jednou použité. Špatně zvolená velikost daru. Původní cena 850 Kč. Nyní 390 Kč.
Dívčí golf oblečení
1. Dívčí tričko, vel. 11/12 let (ale podle mě na 10 let), zn. Slazenger, barva jemná růžovofialová, rychleschnoucí material - vhodné na léto / 99,- Kč 2. Dívčí NOVÉ golf kalhoty, zn. Slazenger, vel. 8 let, samodržící vntřní pásek, barva šedivá / 169,- Kč 3. Dívčí triko Nike, 130 cm, rychleschnoucí material, žlutorůžová, 100% stav - 149,- Kč 4. NOVÉ bavlněné triko Lee Cooper, 8 let, jahodovobílá, 139,- Kč Další info ráda podám. Další různorodá nabídka pro děti i dospělé v sekci mé inzerce. HK a okolí. petra.kalhousova@
Pánské černé kožené boty na golf zn. Reebok vel. 40,5
Pánské černé kožené boty na golf zn. Reebok párkrát nošené vel. 40,5, vhodné pro vel. 41. Boty jsou velmi zachovalé, jen podrážky jsou trochu ošlapané, v rýhách je světlý písek z golfového hřiště, který lze vyčistit. Prodávám velice levně.
Cart bag JuCad Style
JuCad Style Leather Optic cart bag - cěrno-bíly: Velikost 9 palců, pořadač se 14 místy, samostatná trubkovitá kapsa na putter, speciální kapsa na Jucad baterii, kapsička s měkkou vystýlkou na cennosti, termo kapsa na nápoje a další prostorné úložné kapsy. Bez příslušenství a holí. Kosmetické vady na některých místech (oloupané plochy na madle a podobně) a jeden zadní zip nefunkční. Nemá ale žádný vliv a nikdy se mi nic nechtělo ztratit. Hlavní vlastnosti - horní část 9" (22,9 cm) - 14 komor - extra komora pro putter - speciální kapsa na baterii vozíku JuCad - velurová kapsa na cennosti - thermo kapsa na láhev - exkluzivní design - kvalitní zpracování - syntetická kůže