inzerce, prodej, prodám, bazar

Běžky Sporten Favorit NIS hladká skluznice, délka 180 cm

Kategorie: Běžkování

Prodám skoro nové (ujeto jen 20 km) běžky Sporten Favorit NIS s hladkou skluznicí. Jsou perfektní a podle Sportenu se jedná o nejprodávanější model běžek. Lyže zvládne kopce, je jistá ve stopě i ve volném terénu. Stabilizované dřevěné jádro složené z mnoha lamel výběrového dřeva. O pevnost se starají vrstvy sklolaminátů. Běžky jsou s integrovanou deskou NIS. Vázáni je potřeba dokoupit a jednoduše na integrovanou desku lyží nasunout - bez nutnosti použití nářadí či vrtání. Model zimy 2021/22. Důvod prodeje – špatně zakoupeno, pro dceru jsou příliš dlouhé. Původní cena 3690, prodej za 2499 Kč.
Běžky Sporten Favorit NIS hladká skluznice, délka 180 cm
Podobné inzeráty
Sporten Vega + vázání ROTTEFELLA NIS
Dobrý den, prodám párkrát vyzkoušené běžky Sporten Vega + vázání ROTTEFELLA NIS TOURING NNN + podložka NIS pod vázání. dálka 208 cm, dle orientační tabulky Sportenu pro váhu cca 75-95 kg. Výška lyžaře doporučená cca 170-190 cm. Koupeno 12.9.2021. Krabici od nich ještě mám, možno i poslat.
Běžky SPORTEN Polar 190cm
Běžky SPORTEN Polar 190cm Prodám běžky (lyže) SPORTEN Polar dlouhé 190 cm s vázáním NORM75. Používané. Skluznice je teflonová - hladká (bez šupin) v dobrém stavu. Mají pár drobných šrámů. Skluznice je zabarvená vosky, dá se smýt. Cena 299,- Kč . Osobní převzetí Havířov. Koukněte na mé další inzeráty
Běžky SPORTEN FAVORIT - délka 210 cm
Běžky SPORTEN FAVORIT Touring Edition (bez vázání) - délka 210 cm, profil 54-48-52, dřevěné jádro, hladká skluznice. Běžky jsou v dobrém stavu. Pouze osobní předání v Brně.
Fischer SC Skate
Prodám lehce jeté běžky Fischer SC Skate včetně závodního běžecké vázání Fisher Xcelerator Skate NIS. Délka běžek 187 cm. Základní model řady Race skluznice WC Pro, univerzální závodní skluznice univerzální struktura skluznice pro maximální využitelnost při různých teplotách lehké jádro s výztuží z bazaltových vláken součástí lyží je integrovaná deska NIS. Technologie: Air Core Basalite Power Layer Skating 115 Speed Grinding Worldcup Skate
NOVÉ dětské boty na běžky Sporten, vel.36, NNN
Prodám nové dětské boty běžky Sporten Favorit Prolink. Na šněrování s praktickým vnějším překryvem proti sněhu. Jako i ostatní Prolink pasují na starší NNN profil vázání. Délka stélky viz. foto. Cena novych z obchodu cca 2 000Kč.
Běžky se skinem Peltonen
Běžky finské značky Peltonen - Ski Track Classic NIS Medium se skinem, nemazací, délka 195 cm pro váhu 55 - 65 kg. Skluznice v podstatě bez škrábanců, skoro jako nové, skin taktéž. Skoro nepoužívané. Součástí je i vázání Rottefella NIS Touring Auto. Osobní vyzvednutí Praha 4 u IKEMu.