inzerce, prodej, prodám, bazar

Běžecký pás inSPORTline Gilavar

Kategorie: Ostatní

Zdravim, rád bych prodal tento stroj na běhání. Tenhle stroj je v perfektním stavu. Stroj disponuje především svojí délkou, která je 140 cm, takže to není nic malého. Maximalní nosnost je 150 kg a má také 99 přednastavených progromů, 103 dohromady. Minimání rychlost tohoto stroje je 1 km/h a nejvyšší rychlost je 22 km/h. Kdyby jste si chtěl někdo zjistit více, tak jsem přikladám web - běžecký pás prodáváme z důvodu stěhovaní. Přestěhovali jsme se do menšího bytu, kde pro tento stroj jsme nenašli místo a tak ho prodáváme. Tento běžecký pás je málo používaný a vesměs úplně nový. Za tento stroj jsme zaplatili původní cenu, která byla 32 990 Kč. Dnes stroj stojí 26 990 Kč a proto bych ho rád prodal za 21 500 Kč, ale při rychlejším jednání sleva.

Kontakty:¨
email - palousivo@
tel. čís.
Běžecký pás inSPORTline Gilavar
Podobné inzeráty
Fitness náramek inSPORTline Oxyband
Dobrý den , prodám Fitness náramek inSPORTline Oxyband ÚPLNĚ NOVÉ , NEROZBALENÉ Informace viz.odkaz
Masážní pistole inSPORTline Bitigo
Prodám masážní pistoli inSPORTline Bitigo. Stále ještě v záruce. Osobní předání Třebíč, nebo Zásilkovnou za poštovné 100 Kč.
Posilovací stroj
Značka InSportLine Posilovací stroj AB Lifter Břicho, záda, paže. Počítač kalorií a opakování cviků Více info na stránkách prodejce Vzhledem k rozměrům a hmotnosti neposílám, PPL, DHL ani jiným kurýrem. Pouze OSOBNĚ - Brno, nebo okolí!!
Běžecký pás GB 5000
Prodám kvalitní běžecký pás Acra GB5000. Stáří 5 let. Jeden z nejlépe hodnocených běžeckých pásů. Nutné jen vyčistit a seřídit.Zatížení - max 3x týdně. Někdy hlásí chybu 003 - přetížený motor. Podle technika Acra je nutné vyčistit kolem motoru prostor. Kupuji nový. Cena nového 20 tis. Kč. Prodám za 7.000,-Kč. V případě rychlého jednání může být i sleva.
Motorový běžecký pás
Prodám motorový běžecký trenažér model GB 5000, rychlostní rozsah 1-22km/hod., El.náklon 0-22%, min používaný, koupeno 2020. Prodejní cena 12.000kč - dohoda možná. 2x činka á 4kg jako dárek.
Adrian J. Walker - Běžecký klub na konci světa
Prodám zcela novou a nečtenou knihu Adrian J. Walker - Běžecký klub na konci světa. Preferuji osobní předání v Prostějově. Při platbě předem zasílám přes Zásilkovnu nebo ČP. Při výběru více knih z mé nabídky platíte samozřejmě jen jedno poštovné.