inzerce, prodej, prodám, bazar

Běžecká svitilna

Kategorie: Vše ostatní

Prodám běžeckou svítilnu, jednou použitou, nevyužiju ji. Cena 400,-+ 79,- zásilkovna.
Běžecká svitilna
Podobné inzeráty
Nová Dámská běžecká obuv Asics gel - Nimbus vel.38
Nová Dámská běžecká obuv Asics gel - Nimbus vel.38 (24 cm) Více na webu Původní cena 4950,- Špičková tréninková neutrální obuv v omezené edici v bojových japonských barvách s bezpečnostní odrazkovou technologií. Podešev je konstruována ze dvou různých pěn, mezi kterými jsou polštářky gelu. Bezešvý svršek je velmi příjemný a funkční. Prémiová kvalita s nejpohodlnější konstrukcí je zárukou správného tréninku. Model Nimbus nese jméno dle nadýchaných oblaků v atmosféře, což připomíná jeho pohodlnost. Tato obuv je ideální jak pro zodpovědného začátečníka, tak pro zkušeného maratonce.
Běžecká ledvinka
Nepoužitá
Běžecká ledvinka zn. Deuter
Prodám velmi zachovalou běžeckou ledvinku Deuter Pulse One. Velká kapsa na láhev, dvě menší zipové kapsy (jedna s vnitřním poutkem na klíče). Osobní převzetí v Berouně, nebo po předchozí domluvě na Praze 4, zaslání přes Zásilkovnu, nebo Českou poštu. Inzerát platný do smazání.
Pánská běžecká mikina Odlo 1/2 ZIP ESSENTIAL CERAMIWARM
Odlo 1/2 ZIP ESSENTIAL CERAMIWARM Pánská mikina Odlo 1/2 ZIP ESSENTIAL CARAMIWARM vytváří aktivní hřejivou vrstvu. Je navržená pro sportování v chladném počasí a je vyrobena z recyklovaného materiálu. Poloviční zip vytváří vlastní mikroklima, které umožňuje volný vstup nebo blokování vzduchu bez ohledu na tempo. reflexní prvky udržuje teplo svoboda pohybu odvádí vlhkost a rychle schne Mikinu mam ve velikosti L nebo XL
Dámská běžecká vesta Salomon Active Skin 8 W Set
NOVÁ, včetně 2x 500 ml bidonů, velikost M. Přizpůsobená anatomii ženského těla. Objem 8 litrů. Nikdy nepoužitá. Původní cena 2.390,-, nyní 1.600,-.
Běžecký pás inSPORTline InCondi T40i
Prodám téměř nepoužitý běžecký pás. Pás lze složit a postavit. Původní cena - 17 000 Kč Nosnost 120 kg Max rychlost 16 km/h Měření tepové frekvence Odpružená běžecká plocha k pásu nabízím gumovou tlumící podložku - 500 Kč