inzerce, prodej, prodám, bazar

Bunkr, podzemní atomový kryt železobeton 40 m²

Kategorie: Ostatní

Prodám soukromý železobetonový podzemní bunkr se zastavěnou plochou 40 m² na vlastním pozemku. Přímo na panelovém sídlišti Mělník. Stavebně rozdělený na 2 „místnosti“ cca 1:2, vlastní větrací šachta, 1 hlavní + 1 nouzový východ. Stáří přibližně 40 let, bývalá vodárna. Porostlé udržovanou zelení, keři, stromy.
Vedeno jako stavba technického vybavení.

Chcete mít svůj privátní podzemní kryt přímo na sídlišti ? Řešíte své zabezpečení a vybavení, chcete se aktivně a systematicky připravit na stav nouze či mimořádné události ? Viděli jste stránky společnosti Tebrix, která bunkry staví?

Hledáte : bunkr, podzemní kryt, atomový úkryt, prepper, Survivaling, válečný konflikt, válka, „SHTF“ „TEOTWAWKI“, „VP“ - „Velký Problém / Průšvih“.


Nabídky zasílejte nejlépe mailem přes kontaktní formulář ZDE.
Nezvednu-li ihned telefon, zavolám zpět. Děkuji za pochopení.

Bunkr, podzemní atomový kryt železobeton 40  m²
Podobné inzeráty
použitý trezor železobeton Dr. Heindl H620
použitý trezor - železobeton Vnější r. 610 x 640 x 540 mm (vxšxhl) Vnitřní r.: 465 x 485 x 360 mm Zámek: 2x klíčový (2+2 klíče) hmotnost: cca 250 kg 1x police, pravé panty příprava na zapojení do EZS Osobní odběr Praha, Klecany
Prodej, bývalá sýpka se stavební parcelou 2248 m2, Hanušovic
Ev.č. 00569 Představujeme prodej investičního objektu v podobě sýpky uprostřed města Hanušovice, který lze vnímat jako koupi stavební parcely o celkové rozloze 2 248 m2. Nabízí se zde podnikatelský záměr, že budovu sýpky nechá nový majitel odstranit a tím mu vznikne plocha na příklad k výstavbě rodinných domů přímo ve středu města, nedaleko horského střediska Dolní Morava. Samotná budova má výměru 575 m2 a skládá se celkem ze tří pater. Tehdejší sýpka je stále ve funkčním stavu. Jedná se o velice zachovalý objekt, jehož konstrukce je tvořena pálenými cihlami a dřevěnými trámy, které se dají prodat a tím by pokryly demolici této budovy. Součástí prodeje je menší bytová jednotka o dispozici 2+1, která je ve velice dobrém stavu a je připojena k budově v levé části se samostatným vchodem. Raritou je zde podzemní bunkr s protiatomovými dveřmi. Aktuální majitel měl s touto budovou dva investiční záměry. První z nich bylo vybudování bytových jednotek a následný prodej / či pronájem. Druhým nápadem byla přestavba budovy na zábavné dětské centrum. Hanušovice je město ležící asi 17 km severně od Šumperka. Nachází se zde velice významná železniční křižovatka a pivovar Holba. Věřím, že se najde investor, kterého okouzlí. Našim klientům pomůžeme s výhodným financováním této nemovitosti. Budu se těšit na osobní prohlídce. Váš realitní makléř, Josef Andrle. En. náročnost b.: G - Mimořádně nehospodárná Cena: včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu.
Činžovní dům s bytovými jednotkami, nebytovými prostory, skl
, Vám zprostředkuje koupi činžovního domu o celkové rozloze 5800 m², který se rozkládá na zastavěné ploše 1702 m² v centru obce Aš naproti vlakovému nádraží. Dům nabízí 3 nadzemní plus 1 podzemní podlaží, která jsou současně užívána jako sklady. Dům je všeobecně v dobrém stavu, byla vyměněna okna, jsou zde nové radiátory, je potřeba oprava střechy a lokálně stropů. Vytápění zajišťují plynové kotle. Dům má několik vchodů, disponuje dvěma nákladními výtahy. V budově je 10 bytů, některé jsou momentálně pronajaté. Obrovská užitná plocha nabízí velkou výnosnost při eventuální přestavbě na bytový dům, kde by mohlo vzniknout až 100 bytových jednotek. Půdorys domu je trojůhelník v jehož centru je vnitroblok. V suterénu domu je možné vybudovat podzemní garážové stání. V blízkosti je veškerá občanská vybavenost. Cena zahrnuje provizi RK a veškerý právní servis. Ev. číslo: 638091. Energetický štítek: E
Hydrant podzemní hawle
Podzemní hydrant hawle 1,25 duo. Viz foto.
PODZEMNÍ NÁDRŽ NA DEŠŤOVOU VODU 1000l vč. KOMÍNU
Dobrý den, prodávám podzemní 1000l nádrž na dešťovku z polyetylenu. Měl jsem ji zapískovanou u domu, ale vyplavala mi a místo ní jsem nechal udělat skruže. Jedná se tedy o "nepoužitou" nádrž, pouze nevhodně zakoupenou. Je stále v záruce, kupoval jsem ji loni v létě. Vše je původní a v perfektním stavu. Mám k ní i nepoužitý extra komín až do 70cm výšky (nastavitelný). S dopravou mohu pomoci. Nádrž váží jen 60kg. PC 19.000Kč - nyní 13.000Kč. Přiložím všechny barevné návody s nákresy i detailním textem, originál účtenku. Děkuji, Matěj Klapetek
Podzemní nádrž na vodu 2m3 nepoužitá
Prodám podzemní nádrž na vodu o objemu 2m3, vhodná na dešťovou i pitnou vodu, rozměry: d 170 cmx š 115 cm x v 130 cm, nádrž je nepoužitá, pouze osobní vyzvednutí ve Křemži, cena Kč 15.000,-.