inzerce, prodej, prodám, bazar

Bungee trampolíny 4v1

Kategorie: Vše ostatní

Společnost Eurogalaxie s.r.o. odprodá populární atrakci bungee trampolíny. Stav atrakce 99%. Bližší informace osobně.
Cena 7000€ Osobní odběr v Brně.
Bungee trampolíny 4v1
Podobné inzeráty
TrampolínaTop Exklusive 3.66
Prodám trampolínu 2 roky starou, bez známek poškození. Dcera již odrostla a trampolína se letos nevyužila. POPIS trampolíny: 4 nohy, 8 polí ochranné sítě • Skákací plocha UV PP Mesch na trampolíny vyrobena v USA non-abrazivní + 72 pružin • Vrchní ochrannou sít pro trampolíny PVC / UV 8 polí • Žebřík na trampolíny 4 pozice navíc extra zdarma • Ochranný kryt pružin pro trampolíny oboustranně PVC /UV-D NOVINKA 2018 navíc zdarma Koupeno zde:
Prodám trampolínu o průměru 488cm
Detailní popis produktu Trampolínový set DUVLAN obsahuje trampolínu o průměru 488cm, ochrannou síť a schůdky. Je navržen tak, aby byly splněny všechny požadavky podléhající nejpřísnějším bezpečnostním normám. Robustní kruhová ocelová konstrukce, odrazová plocha s vysokým odrazovým výkonem jsou zárukou kvalitního sportovního vyžití. Bezpečnostní kryt pružin, chrání vás a vaše děti před možnými úrazy způsobenými pružinami a ochranná síť zabraňuje pádem z trampolíny. Trampolína je vhodná pro exteriérové využití. Technický popis: - kruhový ocelový rám tvoří 12 ks galvanizovaných trubek (odolných vůči korozi) - 6 dvojitých nohou ve tvaru "U" zaručí dokonalou stabilitu - pevnost a stabilitu zajišťuje 12 rámových trubek, které jsou připevněny ke konstrukci trampolíny až k zemi - dopadová plocha s vysokým odrazem, materiálem vyvinutým v USA odolným proti UV záření - obvodová ochranná fólie zakryje úplně rám a pružiny, odolná proti UV záření, - 108 ks galvanizovaných vysoce odolných pružin - průměr trampolíny: 488 cm - výška rámu: 96 cm - maximální nosnost: 180 kg - určená pro domácí použití Ochranná síť: - ochranná síť zabraňuje pádem z trampolíny - vyrobena z PE, odolná proti UV záření - vstupní otvor je zajištěn zipem a přezkami, vyrobené z PE, odolné vůči UV záření - jednoduchá a rychlá montáž sítě - výška sítě: 180 cm - průměr: 488cm Schůdky: - usnadní vstup na odrazovou plochu trampolíny - vyrobeno z kovové konstrukce s povrchovou úpravou - spodní plastové dorazy
Schůdky k trampolíně 96 - 100 cm
Schůdky (žebřík) k trampolínám se třemi stupínky usnadňují vylezení na skákací plochu venkovních trampolín. Konstrukce žebříku je navržena tak, aby maximálně usnadnila přístup na odrazovou plochu trampolíny. Lehká a pevná konstrukce s povrchovou úpravou, tři schůdky z plastových nesmekavých profilů s nosností 120 kg. Spodní plastové dorazy a univerzální úchyty umožňují, aby tyto schůdky byly vhodným doplňkem k našim trampolínám ACRA SPORT. Díky těmto schůdkům bude přístup na aktivní plochu trampolíny mnohem jednodušší. Celkový výška schůdků je 96 - 100 cm. Schůdky doporučujeme především pro trampolíny o průměru 366 a 429 cm. Pro menší průměry trampolín by byly příliš vysoké vzhledem k nižší výšce skákací plochy od země. Technický popis: lehký a pevný kovový materiál s povrchovou úpravou plastové spodní i horní koncovky schůdků a u 96 cm žebříku jsou plastové příčky určeno pro trampolíny ACRA SPORT - především větších průměrů 366, 429 cm. nosnost: 120kg Doprava - dobírka - PPL v ceně 200 Kč.
Jumping profi trampolína
Prodám téměř nepoužitou profi trampolínu.Průměr trampolíny 136 cm Průměr výpletu 105 cm Nastavitelná výška opěrného madla 124-137 cm Váha trampolíny 13 kg Výška nohy trampolíny 28,5 cm Maximální zatížení 130 kg Volná plocha potřebná pro trampolínu 2 m2. PC 6500kc. Přidám k tomu DVD s lekcemi.
Nafukovací trampolína TRESS
Výhodou těchto trampolín je, že jsou nafukovací a můžete je tedy po zábavném odpoledni zase vyfouknout a schovat, aniž by vám zabíraly zbytečný prostor. Díky jejich konstrukci a pevnosti se nemusíte bát trampolíny nafouknout na zahradě. K nafouknutí slouží bajonetový ventil.Trampolínu můžete otočit a udělat z ní ohrádku pro dítě v obývacím pokoji anebo ji mít jako lehátko pro děti při lenošení u televize. Trampolíny jsou nepromokavé (podobný materiál se používá i pro výrobu nafukovacích lodí) a voda jim nevadí, můžete si je tedy vzít s sebou k rybníku a použít je jako můstek na skákání nebo třeba člun. Průměr cca 150 cm.
Masážní podložka přístroj, WELLNEO SHIATSU 4v1, masáž
Prodám masírovací podložku WELLNEO SHIATSU 4v1. Stav nové, prakticky nepoužitá nepoškozená, vše funkční. Podložkja má nahřívání, masíruje šíji+ramena+záda - vše lze vzájemně kombinovat, výškově stavitelná. Možno vyzkoušet - předvedu. Pošlu i na dobírku.