inzerce, prodej, prodám, bazar

Bunda Roxy

Kategorie: Ostatní

Prodám bundu Roxy velikost L
Bunda je nepromokavá vysoký vodní sloupec ( ani v dešti mě nepromokla)
Bunda skvěle padne ale mě je velká ????
Jinak bych ji nedala
Bunda Roxy
Podobné inzeráty
Overal Roxy
Dobrý den, nabízím ethno overal Roxy, S. Nošený asi dvakrát. Nemačkavá lehká látka viskózního typu, bez známek poškození. Šortky. Kapsy. Nastavitelná ramínka. Možné osobní předání také v Praze.
Dívčí pásek Roxy
Prodám dívčí kožený pásek Roxy vel.S Minimálně nošený...Celková délka 80cm k první dirce 50cm..
Hodinky Roxy
Prodám hodinky Roxy. Používané. Nutné vyměnit baterii.
MOTO NEPROMOK BUNDA + KALHOTY V./M NOVÉ
Sešli se mi dva Nevyužiji Bunda i kalhoty kupované zvlašt Bunda je velikost M na pánskou stranu může nosit i žena Kalhoty velikost S Ty jsou naprosto dokonalé a to tím že se dobře oblékají obě strany nohavic se dají rozepnout pomocí zipu Je to rychlovka aspon nezmoknete Bunda černá s reflexníma prvky Přes prsa 2x60 cm delka od ramen 67 cm ramena 18cm + rukáv 70 cm Klhoty pas v klidu 2x34 cm natáhne se na 2x 40 cm v pase guma a šnurka delka od pasu 109 cm Dajíse cele po vnějších stranách rozepnout POČÍTEJTE ŽE OBLÉKAT BUDETE PŘES MOTO OBLEČENÍ Kalhoty jsou do šeda Musela jsem vždy kupovat vše zvlášt důvod že bundu vždy potřeebuji větší přes prsa Tak prosím řidte se mírama mŮŽE NOSIT JAK ŽENA TAK MUŽ bUNDA JE NA PÁNSKOU STRANU ALE TO VŮBEC NEVADÍ Velikost: M POŠTA 100 KČ ZASILKOVNA 80 KČ
Jednovelikostní + XL pleny
Ráda bych nabídla komplet látkovací výbavu. Jedná se o mix druhů - AIO, SIO, kalhotovky, vkládačky, noční pleny, atd. i mix značek - Mother ease, Thirsties, Anavy, Smart Bottoms, Bambi roxy, Unuo, Majab, Milovia, Petit lulu, Katyvbaby, Blueberry, ByVeru, Lilybee, Bumgenius, atd. Některé pleny jsou takřka nové (Mother ease, Thirties, Smart Bottoms...), jiné ve stavu na donošení - zejména noční, AIO Thirsties a Blueberry side snap L. Součástí jsou i větší pleny (Mother ease l a Xl, Majab XL, Blueberry svrchní atd.) a extendor na body. Mohu přihodit ještě látkové podložky, domácí látkové ubrousky... Více info a fotek na vyžádání.
Plavací nákrčník Flipper - zlutý
Prodám plavací nákrčník Flipper (Roxy Kids). Vhodný od narození (3-18 kg). Možnost vyzvednutí Brno, Velké Meziříčí