inzerce, prodej, prodám, bazar

Bunda na motorku 4SQUARE SOFTSHELL, vel. XL

Kategorie: Oblečení, obuv, helmy

Prodám nepoužitou bundu na motorku 4SQUARE SOFTSHELL, vel. XL, barva modrá, neježděná.
Bunda do deště na motorku, navržená z měkkého "nylonového" softshellu, dokonale voděodolná a ideální i do špatného počasí.

Bunda má voděodolnou a prodyšnou membránu s perforovanou vnitřní podšívkou pro maximální pohodlí, pro vaši bezpečnost zesílenou ochranu na loktech a ramenou, na zádech vyndavací pěnový chránič páteře, stahování zápěstí páskem na suchý zip na úrovni manžet odolných proti dešti a větru.

Vodě a povětrnostně odolná nylonová konstrukce "Softshell Soft".
Pevná perforovaná vnitřní podšívka pro bezproblémové pohodlí.
100% voděodolná membrána.
Odnímatelná zesílená ochrana loktů a ramen chrániči s certifikací CE.
Tepelně svařovaný centrální zip.
Větru a dešti odolné nastavení manžety stahováním na suchý zip
Šňůrový nastavitelný límec.
Certifikace CE a OOP.
5 vnějších kapes a 3 vnitřních kapes.

Osobní předání po tel domluvě, odeslání PPL, poštou nebo Zásilkovnou po zaplacení poštovného předem.
Bunda na motorku 4SQUARE SOFTSHELL, vel. XL
Podobné inzeráty
Kombinéza do deště Nepromok XXL
Velikost XXL skoro nová jednou použitá. Ppůvodní cena 1450kč kupovaná červen 2022 Kombinéza do deště 4SQUARE Safety Jednodílná kombinéza do deště. Vyrobena kombinací nylonu a PVC. 100% voděodolná. Prodyšná mesh podšívka. Elastická guma v pase, na zápěstí a kotnících pro lepší dopasování. Sametový límeček pro maximální komfort. Reflexní prvky pro lepší viditelnost. 1 vnější kapsa. Kombinéza do deště 4SQUARE Safety = skvělá volba do nepříznivého počasí!
Moto bunda 4SQUARE Citizen
Prodám bundu 4Square Citizen - velikost M. Je včetně odepínací termovložky, chráničů loktů + ramen + zad. Naprosto nepoškozená - měl jsem jí na sobě asi 10x. Kupovaná loni na jaře, takže více jak rok je ještě v záruce.
Pánská softshell moto bunda W-TEC Langon-jako nová
Pánská softshell moto bunda W-TEC Langon, černo-červená velikost XL. vyjímatelné CE chrániče na loktech, ramenech vyjímatelná zádová výztuha voděodolné zipy 2 přední kapsy elastický úpletový lem na spodní části bundy a koncích rukávů reflexní prvky Visionight (na hrudi, zádech, na rukávech, podél hlavního zipu) větruodolný softshell a MaxDura 600-D síťovinová podšívka Air Mesh "soft touch" materiál: vnější 100% polyester, podšívka 100% polyester Použitá asi 6x, takže jako nová. Původní cena 1999,- nyní 699,- Osobní předání Most, Litvínov, Žatec.
BUNDA TEXTILNÍ CAMU - ČERNÁ/ŽLUTÁ vel.56
Prodám bundu PSI Camu, koupena 05/2022, koupena jako nahradni bunda. Pouzita byla jednou, ma najeto cca 200km. PC. Byla 7990 CZK V případě slušného jednání - sleva. Multifunkční bunda na motorku. Vhodná pro cestování v jakémkoliv počasí. Nakonfigurujete pomocí vnitřních vrstev - voděodolné vložky a softshellové bundy. Svrchní materiál tvoří vysoce pevnostní Cordura®. Důmyslný systém větracích panelů a kapes zajistí optimální klima uvnitř bundy v horkých dnech. Obvody si regulujete nastavitelnými páskami na límci, rukávech, pasu i boků. Pro uložení klíčů, peněz, dokladů slouží vnitřní náprsní kapsy nebo vnější na obou rukávech a ve spodní části bundy. Do podélné kapsy na zádech se vám vejde i složený "nepromok". Všechny kapsy jsou řešeny jako uzavíratelné. Bunda je konstrukčně řešena pro splnění vysokých nároků dnešního cestovatele na dlouhé i kratší trasy. Typickým představitelem je cestovní enduro BMW GS, honda africa a další, včetně cestovních motocyklů a "naháčů". provedení pánský střih chrániče ramena, lokty Betac® - lze vyjmout záda Sas-Tec® - lze vyjmout bezpečnostní švy reflexní prvky kapsy 2x přední díly 2x rukávy 1x podélná kapsa na zádech 2x kapsa v podšívce 1x kapsa pod légou 2x kapsa na softshell bundě komfort měkký zvýšený límec lemovaný kůží zápěstí lemované kůží větrací kapsy zipy s aretací 80cm zip na sepnutí s kalhotami regulace obvodu límce, rukávů, pasu a boků regulace obvodu stažení v pase je nastavitelná i výškově 3D materiál na zádech pro odvod potu oboustranný jezdec na hlavním zipu materiál svrchní materiál: vysoce pevnostní Cordura® 500 podšívka: polyester - lehká perforovaná omezující pocení vnitřní vyjímatelná vložka 1: voděodolná membrána vnitřní vyjímatelná vložka 2: softshellová bunda s nápalečníky, kterou lze nosit i samostatně Více na: Copyright ©
Rukavice na motorku. Softshell a kůže
Nabízím zcela nové rukavice na motorku ve více velikostech. - vnější materiál softshell a kůže - podšívka je z polyesteru - gumová ochrana kloubů
Výbava na motorku
Nabízím komplet dámskou výbavu na motorku skládající se z následujících jednotlivých kusů: Dámské jeansy na motorku Street Racer Daily modrá velikost 28 + chrániče boků Power Shield SW-267. Cena 2.900 Kč Dámské boty na motorku Stylmartin Vector WP černo-šedé velikost 36. Cena 3.000 Kč Dámské rukavice na motorku Rebelhorn Thug II černé perforované velikost S. Cena 1.200 Kč Integrální přilba HJC i70 černá matná velikost M. Cena 4.600 Kč Dámská bunda Revit Eclipse černá velikost 36 + zádový chránič Revit Seesoft RV 3. Cena 4.400 Kč Použito 2x na sobě. Lze koupit jednotlivě nebo jako komplet se slevou za konečných 15.000 Kč (zboží je ještě do 05/2023 v záruce) Více foto zašlu po vyžádání na mejl Kontaktujte mě na wickky@