inzerce, prodej, prodám, bazar

BUNATY MINI FULL HD FOTOPAST

Kategorie: Ostatní

BUNATY MINI FULL HD FOTOPAST
+ 32GB KARTA

Popis: nepoužitá,pouze rozbalená na vyfocení.
Osobní vyzvednutí Velké Pavlovice,Brno,Blansko
BUNATY MINI FULL HD FOTOPAST
Podobné inzeráty
FOTOPAST KEEPGUARD KG795W - NOVÁ - NEPOUŽITÁ
Prodám novou nepoužitou fotopast KeepGuard KG795. Fotopast byla původně kupována do firmy jako zabespečení na stavby, ale nějak se na ni zapomělo a nikdy se nepoužila, proto ji prodáváme. Jedná se o kompletní balení, fotopast jsem před prodejem odzkoušel a je plně funkční. posílám odkaz na model:
Fotopast Browning
Nabízím k prodeji fotopast Browning model BTC-7FHD. Fotopast je plně funkční a v pěkném stavu. Součástí ceny je vše, co je vidět na fotografii, tedy fotopast, napájecí kabel, USB kabel, SD karta a adaptér k SD kartě.
FOTOPAST BENTECH 4.0CG 4G LTE
Prodám novou fotopast na zvěř i zloděje. Bentech 4.0CG LTE je moderní fotopast podporující mobilní síť 4g/LTE. Pořizuje kvalitní FULL HD videa a 16Mpx fotografie. Menu je v češtině a nabízí neviditělný infračervený noční přísvit. Odolnost vůči vodě a extrémním teplotám (-30°C - + 60°C)
nová fotopast
Prodám novou nepoužitou fotopast. 12MP 1080P. Napájení na 8 AA baterií, nebo na kabel. Slot na paměťovou kartu, na napájení a na kabel k PC. Možné režimy: pouze fotky, pouze video, nebo kombinovaně, zároveň. Fotopast je pouze odzkoušená. Možnost vyzvednutí v Bechyni u Tábora, nebo zaslání zásilkovnou po celé ČR.
Fotopast pohybová kamera Full HD
Nabízím k prodeji novou a zabalenou fotopast s LCD displej, nočním viděním, nahráváním videa či focení fotek. Video Full HD PIR 60 stupňů 2.0” LCD displej IP66 - odolné proti vodě Foto 16 MPx Nahrávky si lze přehrát přes displej ve fotopasti či přes USB nahrát do počítače Slot na paměťovou kartu MicroSD (není součástí) max 64GB Napájení tužkové baterie (nejsou součástí) výdrž až 6 měsíců Opasek na přidělání do výšky či jiných prostorů Velmi snadná manipulace. Cena 1000 Kč Osobní předání Kladno Zásilkovna 105 Kč - poštovné předem.
Fotopast
Prodám dvě fotopasti bunaty fulhd 1080p bez GSM s možností připojení 220v nebo 8 ks baterií.Menu komplet v češtině zcela neviditelné noční snímání,možnost fotek nebo videa, časově nastavení, záznam na SD kartu