inzerce, prodej, prodám, bazar

BUMOT TOP CASE EVO 30L ČERNÝ

Kategorie: Ostatní

Rozměry horních kufrů jsou:
kufr o objemu 30 litrů - 41 cm šířka, 33 cm délka, 24.5 cm výška
Kufry BUMOT série Defender EVO jsou vyráběny s důrazem na maximální odolnost. Proto jsou svařované z 2mm hliníku, vybaveny pevnými nerezovými prvky pantů, zamykacích mechanismů a prvků uchycení k motorce a plastovými nárazníky. Testování prokázalo, že kufry bez problému vydrží pád motorky, pád ze skály, pobyt v mořském příboji či odhození na silnici ve stokilometrové rychlosti.

Všechny hliníkové díly jsou ve spojích svařené, což zaručuje vodotěsnost a oproti nýtované konstrukci výrazně zvyšuje pevnost. Při nárazu se kufr nezdeformuje v místech spojů. Významným zesílením konstrukce kufru je hrana pod víkem. Dvakrát 90° ohyb plechu po celém obvodu vytváří profil, který nejen lépe odolává deformaci kufru, ale také přesně dosedá na gumové těsnění víka. Voda, která by prošla pod gumovým těsněním by musela protéci ještě centimetr výšky vzhůru, aby se dostala dovnitř kufru.

Spodní stěna top case je pro větší pevnost uchycení k plotně vyrobena z nerezového materiálu - jelikož nerez a hliník nelze spojit svárem, spodní stana kufru je z větší části dvojitá - hliník / nerez - a oba materiály jsou sešroubovány, snýtovány a slepeny těsnícím tmelem na velké ploše. I při pádu motorky je tak obtížné kufr z uchycení urazit a tím jej poškodit. Při velké havárii pravděpodobně dříve povolí samotné čepy na plotně a výrazně dražší kufr zůstane nepoškozen.
BUMOT TOP CASE EVO 30L ČERNÝ
Podobné inzeráty
BUMOT TOP CASE EVO 43L ČERNÝ
Rozměry kufru kufr o objemu 43 litrů - 41 cm šířka, 33 cm délka, 34 cm výška Kufry BUMOT série Defender EVO jsou vyráběny s důrazem na maximální odolnost. Proto jsou svařované z 2mm hliníku, vybaveny pevnými nerezovými prvky pantů, zamykacích mechanismů a prvků uchycení k motorce a plastovými nárazníky. Testování prokázalo, že kufry bez problému vydrží pád motorky, pád ze skály, pobyt v mořském příboji či odhození na silnici ve stokilometrové rychlosti. Všechny hliníkové díly jsou ve spojích svařené, což zaručuje vodotěsnost a oproti nýtované konstrukci výrazně zvyšuje pevnost. Při nárazu se kufr nezdeformuje v místech spojů. Významným zesílením konstrukce kufru je hrana pod víkem. Dvakrát 90° ohyb plechu po celém obvodu vytváří profil, který nejen lépe odolává deformaci kufru, ale také přesně dosedá na gumové těsnění víka. Voda, která by prošla pod gumovým těsněním by musela protéci ještě centimetr výšky vzhůru, aby se dostala dovnitř kufru. Spodní stěna top case je pro větší pevnost uchycení k plotně vyrobena z nerezového materiálu - jelikož nerez a hliník nelze spojit svárem, spodní stana kufru je z větší části dvojitá - hliník / nerez - a oba materiály jsou sešroubovány, snýtovány a slepeny těsnícím tmelem na velké ploše. I při pádu motorky je tak obtížné kufr z uchycení urazit a tím jej poškodit. Při velké havárii pravděpodobně dříve povolí samotné čepy na plotně a výrazně dražší kufr zůstane nepoškozen. Všechny kufry mají plastové nárazníky na rozích kufru - při pádu na rovný povrch, jako je silnice, nemůžete kufr nijak poškrábat. Plastové nárazníky - rohy - jsou velmi odolné a pokud je odmontujete z kufru, můžete se na ně bez obav postavit plnou vahou. Plastové rohy jsou náhradní díly, které je možno kdykoli vyměnit díky montáži na 3 šrouby. Na rozdíl od jiných kufrů jsou kufry BUMOT pod plastovými nárazníky vždy ve všech spojích svařené - to je opět záruka vodotěsnosti a pevnosti. Plastové nárazníky nabízejí čtveřici otvorů pro uchycení dalších zavazadel na víko kufru. Ideální pro připevnění lehké karimatky nebo brašny s objemným spacákem dvěma popruhy.
Prodám KEG sudy 50l / 30l
Prodám 17 ks 50l KEG sudů plochý naražeč , 6 ks 30l plochý naražeč , 18 ks 30l naražeč bajonet , 1 ks 50l naražeč bajonet , 5 ks 30l naražeč kombi , 2ks 30l naražeč kombi. Cena 900,- Kč/ks , při odběru všech cena 800,- Kč/ks. Cena KEG sudů s naražečem kombi 600,- Kč/ks . Osobní odběr , případně dle domluvy.
Sada pouzder na iPhone 13 Pro - PITAKA, NOMAD, čti
Prodám tuto sadu značkových pouzder pro iPhone 13 Pro. Všechna jsou v perfektním stavu, nošená velmi střídavě, takže žádné se nestihlo pořádně "opotřebovat" :-) A u těch aramidových (karbonových) od Pitaka to snad ani nejde. Seznam pouzder a cen - nebráním se dohodě ani zvýhodněné ceně v případě prodeje jako celku. Osboně v Brně Židenicích, jinak dle dohody. - Pitaka MagEZ Case 3 - modrý, aramidový (karbonový) case, netřeba představovat. Podpora MagSafe, včetně krabičky. Cena: 800 Kč, původně 1800 Kč - Pitaka MagEZ Case 3 - černý, aramidový (karbonový) case, netřeba představovat. Podpora MagSafe, bez krabičky. Cena: 800 Kč, původně 1800 Kč - Apple Leather Case - sekvojově zelený kožený kryt, originál Apple, podpora MagSafe. Cena: 700 Kč, původně 1600 Kč - NOMAD Sport Case with MagSafe - extrémně odolné pouzdro od Nomadu. Cena: 500 Kč, původně 800 Kč - SPECK Presidio ClearCase UV - průhledné pouzdro s UV ochranou proti žloutnutí. Je půl roku staré a skutečně nezežloutlo. Cena: 400 Kč, původně: 900 Kč Při koupi celého setu nechám za 2800 Kč. Původní cena byla přes 5000 Kč. Pokud není u pouzdra uvedeno PRODÁNO, je k dispozici.
PRODÁNO - Pivní sudy KEG 30L/50L
Prodám nový (1-2x použité) sudy 30L nerezový značky BLEFA Franke. Dále pak pogumované 50L sudy repasované. Cena sudů, tak jak je je: 30L - 1200,- Kč vč. DPH 50L - 1000,- Kč vč. DPH Jedná se o sudy ze zrušeného létajícího pivovaru. Ideální pro začínající létající pivovar či dokup do pivovaru. Mám zatím k odběru: 17x30L 11x50L
AKCE Elektrický vozík pro seniory, Eletrický Invalidní vozík
ZCELA NOVÉ elektrické vozíky, čtyřkolky LAPPO EVO pro seniory, případně pro kohokoliv s pohybovým hendikepem. Máme k dispozici 3 varianty a to EVO 1, EVO 2, EVO 3. Různé cenové kategorie. Moderní designy, silné motory a výkonné baterie. Velká nafukovací litá kola, Polohovací a otočné sedadlo pro snadné nastupování a vystupování. Kompletní osvětlení přední + zadní včetně blinkrů pro bezpečné odbočování. Odklápěcí a nastavitelné loketní opěrky, košík na nákup, USB port pro dobíjení externích zařízení jako například Nosnost až 158kg atd.. K vidění v centru Hodonína 695 01, v našem výstavním prostoru na Obchodním domu iRO. Případně možnost přepravy po celé ČR až k Vám domů se zaškolením. Volejte pro blížší iformace, nebo navštivte naše stránky: LAPPO = POMÁHÁME VÁM V POHYBU
Otočné sedadlo Turny Evo pre ZTP osoby pre vozičkara
Použite asi 5x Otočné sedadlo Turny Evo pre ZTP osoby ktoré sú odkázane na invalidni vozík Turny Evo je elektrické otočno výsuvné sedadlo s výškovým posuvom, určené pre vyššie vozidlá ako napr. VW Caddy a veľkopriestorová vozidlá. Turny je možné výškovo nastaviť na úroveň invalidného vozíka mimo priestor automobilu a tým uľahčiť presun z invalidného vozíku do sedačky. Jedinečnou vlastnostou Turny Evo je programovateľná dráha pohybu. Pomocou tlačítka elektrického ovládania je sedadlo hladko zdvihnuté hore a posunuté dovnútra automobilu. Turny je možné namontovať na miesto spolujazdca alebo do priestoru druhej rady sedadiel (u veľkopriestorových vozidiel) pozri video