inzerce, prodej, prodám, bazar

Budíky do palubní desky

Kategorie: Veteráni

Nabízím budíky, pro Škoda 100, 105, 120 a 130, mám i jiné budíky samostatné, cena od 400 Kč, v případě zájmu volejte 133870
Budíky do palubní desky
Podobné inzeráty
Palubní deska na Škoda Spartak s klíčkem - do muzea garaze
Palubní deska na Škoda Spartak. Tachometr i palivoměr mají zkorodované rámečky viz.foto. Uvnitr jsou budíky pěkné. Palivoměr ma rucku seknutou na plne nadrzi, u tachometru se ruča pohybuje když s tím zatřesu. Samotny skelet pristrojové desky není rezavý ani pomačkany je na své stáři vcelku dobře zachovalý. Klíček k zapalovaní je vyhnutý viz.foto. Pro váš vůz pokud máte palubní desku na svém automobilu horší nebo jako zajímavá dekorace do vaší veterán garáže, muzea na zed či volně do prostoru. Osobní převzetí je možné v obci Lučina okr: F-Místek ve Frýdku-Místku nebo v Havířově. Můžeme zaslat: Zásilkovnou na výdejní místo +79kč Balíkovnou na poštu za 65kč PPL kurýrem na vaší adresu +129kč. (při zakoupení 2 předmětu z mé nabídky neplatíte přepravné) Nezasíláme dobírkou. Zboží dobře zabalíme(balné neučtujeme) a odesíláme ihned po načtení platby. Vystavujeme doklad o vaší platbě. Inzerát je platný do smazání. V případě zájmu zavolejte nebo pište přes odpovědní formulář u inzerátu. Určitě se podívejte, co zde dále nabízíme třeba si něco ještě vyberete. Klikněte níže na "Tady další zajímavé na prodej".
K O U P Í M - palubní desku GOLF MK1 CABRIO
KOUPÍM palubní desku, rámeček palubní desky, budíky, na Golf MK1 CABRIO. Prosím kontakt přes formulář, nejsem moc na telefonu.
Volha 24 vrchy palubní desky
GAZ Volga 24, vrchní koženkové díly palubní desky - patina viz foto. 100 kč/ks. Případně i celá palubní deska předrenovační, viz další inzeráty. Volat tel.
Hranaté budíky Š130-136
Prodám hranaté budíky na Š125-136, štít v pořádku, budíky kompletní,delší dobu uloženy. Aktuálně funkčnost nezkoušena,není na čem vyzkoušet.
škoda 100,110l
Nabízím přístrojový štit do škody 100 s kulatými budiky ze škody 120,nic se v autě nemusí upravovat,budiky jsou předělané tak že se jen nacvaknou na svorkovnice v autě, vše funguje,kontrolky i budiky,pro více informací volejte 8-20hod, inzerát platí do smazání
Chevrolet Camaro 2. generace - palubní desky
Prodám palubní desky na Chevrolet Camaro do roku 1978 viz foto. - Verze bez klimatizace je original černá, navenenek pěkná, ulomené některé plastové části a prasklý plast uvnitř. To co je ale ve výsledku vidět je dobré. - Verze s klimatizací je původně hnědá a přetřená barvou, jinak by byla celkem pěkná. - Stříbrný kryt kolem budíků je velmi pěkný, bez prasklin, s hliníkovým plechem, na snadnou renovaci. - Hnědý kryt budíků je v horším stavu, popraskaný, odlepený. - Spodní černý plast slušný, ale vyřezaný v místě pro rádio. - Popelník a mřížky topení pro verzi bez klimatizace jsou použitelné na renovaci.