inzerce, prodej, prodám, bazar

broušená skleněná mísa

Kategorie: Doplňky

Prodám skleněnou broušenou mísu. Bez vady. Horní okraj průměr 35 cm, dno průměr 10 cm, výška 11 cm.
broušená skleněná mísa
Podobné inzeráty
Jednorázové nádobí
Jsou tu mísy na saláty (nové) : Malá mísa+víčko (50ks) = 100Kč Velká mísa+víčko (50ks) = 100kč Mísa na dip mísa+vicko (200ks) =200kč Papírový box na jídlo 22ks - 50kč Plastový nůž 500ks - 50kč Termo mísa 340ml 25ks a termo kelímek 200ml 85ks - 100kč
Broušená mísa
Broušená mísa průměr 18cm
Originální mísa s květinami NOVÉ
Mísa ve čtverhranném provedení a dekoracemi v podobě kovových květů s hnědými kamínky. Doplněk do Vašeho domova, který může být nejen dekorativní, ale i užitečný. Využití jako mísa na ovoce nebo na další dekorace. Do kuchyně, obýváku, chodby, jídelny, na balkon, terasu či zahradu - záleží to čistě na Vás. Mísa má ze spodní části uťuklý kus - viz foto. Autorská práce a originální kus - jen jediný tento kus v tomto provedení. Produkt č. 0311 Materiál: beton Barva: šedá Rozměry: 30 x 30 x 3-4 cm Využití: interiér i exteriér Finální úprava atestovaným lakem pro přímý styk s potravinami, pitnou vodou a hračkami.
Ozdobná skleněná mísa na železné konstrukci
Prodáváme ozdobnou skleněnou mísu na zdobené železné konstrukci. Průměr 30 cm. Na fotografiích je vidět na míse odraz, který vypadá jako ťuknutí, jedná se však jen o odlesk, mísa je nepoškozená. Mísa nebyla nikdy používána, je nepoškozená, jako nová. Viz foto.
Skleněná mísa - talíř zelená
Skleněná mísa - talíř zelená
SKLENĚNÁ MÍSA
Skleněná mísa, vel. 36 x 36 cm. Mírné oděrky barvy na spodní straně - není téměř vidět. Pouze osobní převzetí Praha 4.