inzerce, prodej, prodám, bazar

Britská krátkosrstá zlata s PP

Kategorie: Kočky

Chovná stanice Goldenline registrace TICA nabízí do milující rodiny domácí mazlíčka Britský zlaty kocourek Amur Goldenline ny11. Narozený 11.01.2023. Testovaný chov (FeLV,FIV) neg. Odcházet může začátkem dubna, očkovaný, čipovaný, pravidelně odčerveny. Kupní smlouva je samozřejmostí.Cena 18000 Kč. Vic foto a video pošlu emailem. Také je možné podívat osobně.
Britská krátkosrstá zlata s PP
Podobné inzeráty
Britská koťátka s PP
Malá chovatelská stanice Furry Happiness má k dispozici koťátka vrhu F. Koťátka se narodila 13.12.2022. jsou plně socializovaná, zvyklá na rušnou domácnost a dvě malé děti. Oba rodiče jsou testování na HCM, PKD a samozřejmě FELv a FIV. Koťátka jsou krmená především syrovým masem a superpremiovou řadou granulí. Mají absolvovaná 2 očkování, odčervení a jsou již kastrovaná. Samozřejmostí je výbavička do začátku, očkovací průkaz, kupní smlouva, kopie testů rodičů a doživotní chovatelský servis. Ráda zodpovím veškeré dotazy a poskytnu bližší informace na tel. čísle. Britská zlatá, britské koťátko, britská koťátka, britská koťata, zlatá stínovaná, stříbrná stínovaná
Britská Koťata s PP
Již poslední. Chovatelská stanice - Eternal Freya - vám nabízí Britské Koťata s PP. Koťata při převzetí budou odčervená, očkovaná a naučená na kočičí záchod. Naučená jíst tvrdou i měkkou stravu (granule a kapsičky). Do nových domovů půjdou s rodokmenem, průkazem původu a základní výbavou jako granule na které budou zvyklá a s oblíbenou hračkou. Hnědý Kocourek - Britský Dlouhosrstý Hnědý (prodán) Černá kočička - Britská Dlouhosrstá černá (prodána) Hnědo-bílá kočička - Britská krátkosrstá bicolor ( zarezervována ) Při rychlém jednání možná sleva. Koťata jsou prodávana jako mazlíčci, nikoliv na chov. Jsou perfektní mazlíci, hodná, hravá, přátelská a socializovaná. Volejte na Na emaily odpovídám zřídka proto jestli máte zájem volejte.
Britská koťátka
Prodám britská hnědá koťata a britská modrá koťata bez PP.nar.24.2.2023, odčervená, naučená na záchod. 3x modrá britská 5000kč , 2x tmavě hnědá 2000kč 1x bílohnědé 3000kč. Všechna koťata jsou už zamluvená.
Nabízím k rezervaci Britská koťátka
Nabízím k rezervaci naše krásná Britská koťátka. Tatínek Britský kocour a maminka Britská bicolor. Koťátka jsou narozená 2.3.2023, máme dvě kočičky a dva kocourky.Budou k odběru od 28.4.2023. Do nových domovů budou koťátka řádně odčervená,očkovaná socializována, naučená na kočičí WC i domácího pejska a zvyklá na běžný chod domácnosti. Více informací po telefonu.
Zlatá britská koťátka s PP k rezervaci
Chovatelská stanice Say Meow nabízí k rezervaci britská koťátka. Budou přivyklá na běžný ruch domácnosti, naučena na kočičí wc a škrabadlo. V době odběru budou řádně odčervena a 2x očkovaná a čipovaná. Dostanou očkovací průkaz a rodokmen FIFE. Rodiče jsou testovaní na FIV, Felv, HCM a PKD. Do nového domova můžou odejít koncem května. Cena koťátka je 16.000,-.
Poptávám  zdravé kotě zdarma či rozumnou cenu.
Černobílé evropské, britská lila krátkosrstá, prostě kočku každým coulem. ;-)