inzerce, prodej, prodám, bazar

Britská kočka s PP

Kategorie: Kočky

Prodam krásného dlouhosrstého britského kocourka s PP.Narozen 3.4.2022. Jménem Fido
Je naučený na kocici očkovaný,odčervený,kastrovaný,vystavený Oč.průkaz.S koupáním česánim tajé naná priblé více info volejte.Spěcha!!!!
Britská kočka s PP
Podobné inzeráty
Britská koťátka s PP
Malá chovatelská stanice Furry Happiness má k dispozici koťátka vrhu F. Koťátka se narodila 13.12.2022. jsou plně socializovaná, zvyklá na rušnou domácnost a dvě malé děti. Oba rodiče jsou testování na HCM, PKD a samozřejmě FELv a FIV. Koťátka jsou krmená především syrovým masem a superpremiovou řadou granulí. Mají absolvovaná 2 očkování, odčervení a jsou již kastrovaná. Samozřejmostí je výbavička do začátku, očkovací průkaz, kupní smlouva, kopie testů rodičů a doživotní chovatelský servis. Ráda zodpovím veškeré dotazy a poskytnu bližší informace na tel. čísle. Britská zlatá, britské koťátko, britská koťátka, britská koťata, zlatá stínovaná, stříbrná stínovaná
Britská koťátka
Prodám britská hnědá koťata a britská modrá koťata bez PP.nar.24.2.2023, odčervená, naučená na záchod. 3x modrá britská 5000kč , 2x tmavě hnědá 2000kč 1x bílohnědé 3000kč. Všechna koťata jsou už zamluvená.
Nabízím k rezervaci Britská koťátka
Nabízím k rezervaci naše krásná Britská koťátka. Tatínek Britský kocour a maminka Britská bicolor. Koťátka jsou narozená 2.3.2023, máme dvě kočičky a dva kocourky.Budou k odběru od 28.4.2023. Do nových domovů budou koťátka řádně odčervená,očkovaná socializována, naučená na kočičí WC i domácího pejska a zvyklá na běžný chod domácnosti. Více informací po telefonu.
Britská Koťata s PP
Již poslední. Chovatelská stanice - Eternal Freya - vám nabízí Britské Koťata s PP. Koťata při převzetí budou odčervená, očkovaná a naučená na kočičí záchod. Naučená jíst tvrdou i měkkou stravu (granule a kapsičky). Do nových domovů půjdou s rodokmenem, průkazem původu a základní výbavou jako granule na které budou zvyklá a s oblíbenou hračkou. Hnědý Kocourek - Britský Dlouhosrstý Hnědý (prodán) Černá kočička - Britská Dlouhosrstá černá (prodána) Hnědo-bílá kočička - Britská krátkosrstá bicolor ( zarezervována ) Při rychlém jednání možná sleva. Koťata jsou prodávana jako mazlíčci, nikoliv na chov. Jsou perfektní mazlíci, hodná, hravá, přátelská a socializovaná. Volejte na Na emaily odpovídám zřídka proto jestli máte zájem volejte.
Britská modrá koťátka
Prodám britská modrá koťátka. Narození 26.01. Naučený na WC a škrabadlo. Odčervená. Jedná kočka a jeden kocourek. K odběru 26.03. Tel.
Britská modra není čistokrevna.
Prodam kotatko necistokrevne Britky maminka krásná britská kočka tatínek venkovský kocour kočička je celá maminka je to mazel a Mali dablik zvykla na jiné kočky máme ji krátce má 9 tydnu ale zvládá vše granulky kapsicky wc je zdravá akční mám kocicky tři ale nechávám si pouze ragdoll která je březí a teď úplně nemusí jiné kocicky a má rada svůj klid bohužel nemám teď na všechny čas z důvodu stěhování a rekonstrukci domu tak jsme se rozhodly si nechat pouze jednu prosím do nejlepších rukou kde ji budou rozmazlovat prosím sms či e-mail děkuji je pouze odcervena..