inzerce, prodej, prodám, bazar

Březí klisna Quarter horse

Kategorie: Koně

Prodám klisnu Qh Smartest Dottie,10 let,cuttingová linie, březí po Docs Steady Nic DH, předpokládaný porod v květnu.Možnost prodeje březí nebo až po odstavu hříběte.Hříbě ze stejného spojení,letos tříletý hřebec, na posledních dvou foto nebo k vidění u nás. Klisna je zdravá, dobrá matka, v poslední době ježděna rekreačně.Více info po telefonu.Pouze vážní zájemci.Cena uvedena za březí,po odstavu hříběte je cena klisny 250 000.
Březí klisna Quarter horse
Podobné inzeráty
Pony klisna nar. 2010 - brezi po Zaval
Nabizim k prodeji pony klisnu CSP po hrebci Vidar, z matky Pepsi, narozenou v roce 2010, KVH 140cm. Klisna je vyuzivana jako chovna a na povozeni deti. Sama klisna byla intenzivne jezdena cca 1 rok, jinak vyuzivana na chov. Je velmi klidna, spolehliva, rodinny kun. Klisna ma praveho bratra, ktery dosahl ve sportu vykonnosti STP a dala jiz 5 hribat a nyni je opet brezi, po hrebci Zaval. Jeji nejstarsi potomek ma jiz dosazenou sportovni vykonnost STP**. 2 dcery (po Zavalovi) jsou zarazeny take do chovu. Jedna dcera dala letos krasneho hrebecka po hrebci Del Piero, ktery byl uspesny na prehlidce hribat CSP. Klisna nosi hribe, ktere je jiz z vyzkouseneho spojeni. Matka Pepsi byla bez puvodu, byla korektniho exterieru, vynikajiho charakteru a vse predala svym potomkum, a to vcetne skokovych schopnosti. Tato rodina je dostatecne proverena a dalsi generace jsou, pri spravnem zachazeni, vhodni do nejvyssiho pony sportu. Cena k jednani je 165.000,-, tel.: , prvni foto klisna, druhe foto nejstarsi syn po Diamant 424,,treti foto dcera po Zaval, ctvrte foto letosni vnuk po Del Piero.
Super Paint Horse klisna
Nabízíme na prodej úžasnou klisnu plemene American Paint Horse narozenou 5/2015 , s velmi zajímavým zbarvením buckskin Overo, 6 pannel negativní!!! Klisna je po hřebci RG HOLLYWOOD RAGEE ( po SR Shiner Hollywood ) z matky DUAL SMART LILIEN BAR ( po Smart DUALY). Klisna je březí s hřebcem AQH Kam Kokain Freckles taktéž 6pannel negativní! Klisna je velmi hodná, přátelská, jednoduchá na manipulaci,ježděná jak na jízdárně tak v terénu, jezdí na ní děti takže vhodná jako super učitelka pod dohledem zkušené osoby. Je to vymazlena klisna, která se u nás narodila a hledáme pro ni domov, kde by dělala parťáka a radost. Jen pro vážné zájemce co mají představu o ceně.
American Quartet Horse valach s Top povahou a původem
Nabízíme na prodej krásného valacha American Quarter Horse s vynikajícím původem! Narozený 4/2021 , na jaře bude dvouletý. Po otci KAM KOKAIN FRECKLES(hřebec vyniká svou úžasnou povahou, absolutně ovladatelný, jednoduchý na veškerou práci, perfektní exteriér a pohyb- v původu najdete spoustu legend které jsou zapsány v síni slávy AQH ) Z matky RADICAL CHOCOLUA ( klisna má skvělý Top původ po otci Radical Revolution - AQH WORLD CHAMPION Senior Western Pleassure, spoustu dalších významných ocenění!! Z matky Choc Fulla Potential- zde najdeme hvězdné jména jako Zips Chocolate Chip- AQH WORLD CHAMPION , uveden v síni slávy AQH!!) POTENTIAL INVESTMENT- Reserved WORLD Champion WP Valašek je naučený základním návykům, 100% zdravý! Odčervený, naočkovány, vyřízeny ČR i USA papíry. Perspektivní kůň do sportu nebo jako rodinný luxusní parťák!!! American quarter horse, aqh, qh, american paint horse, aph, ph, allround, cutting, western
nadějná klisna appaloosa r. 2018
Prodám klisnu Appaloosa (matka i otec APHC) narozena březen 2018 Výcvik: klisna obsednutá, nezaježděná. Zvládá kruhovku, povodí malé děti, dá se na ní bezpečně svézt, ale potřebuje pokračovat ve výcviku. Zdravotní stav: Základně vakcinovaná, pravidelná korektura kopyt strouháním po 6-8 týdnech, nikdy netrpěla projevy kulhání. Zvyklá na ustájení 24/7. Pravidelné říje. Zdravotní stav bez omezení. Klisna je hodná, přátelská, temperamentní. Zvyklá na zvířata, děti, hluk, atd. K vidění její matka i starší sestra - obě skvělé, temperamentní, rychlé a přesto spolehlivě ovladatelné klisny. Klisna má všechny předpoklady stát se skvělým rodinným i sportovním koněm. Tělesnou stavbou vhodná i pro juniory (ještě roste). Možnost koně vyzkoušet pod sedlem je samozřejmostí (i pravou sestru), vítáme i prohlídku Vaším veterinářem. Po matce je přímým potomkem hřebce IM TOP SECRET Přeprava zajištěna. Otec Mec Malone BlackJack má původ v oblíbené reiningové linii. Jeho otec je MUSCLES MALONE APHC #485936 (European Top Stallion & Sire, Colorado State Champion in Halter. Hunter and Pleasure, ROM in Halter , ROM Sire, Bronze medal in Get of Sire( European Championship), Most Colorful Champion 8: Sire ROM, Multiple Grand-& Reserve Champion, High Point Horse, German Vice Champion Aged Stallion and Stallion NonPro 2001 Supreme Champion of ApHCG).
Homozygot Lp/Lp IM TOP SECRET:
Color: buck
2002 European Champion Showmanship at Halter Non Pro 
2002 Reserve European Champion Reining Amateur All Ages 
2002 Reserve European Champion Western Equitation 
2002 2x European All Round Champion Non Pro 2002 
2002 ApHCG 2002 Reining Reserve Futurity Champion 
2002 ApHCG Highpoint Horse Showmanship at Halter Non Pro 
2002 International Top Ten #1 Non-Pro Reining 
2002 Awarded from the ApHCCZ with the 2002 ApHC Bronze Trophy winning as the 2002 first horse bred in the Czech Republic a Gold Medal at the ApHC EC 2002 in Aachen, Germany. 
2003 International Top Ten Year End High Point Finalist
American Quarter Horse - připouštění
Nabízíme připouštění plemenným hřebcem American Quarter Horse ⚡ KAM KOKAIN FRECKLES ⚡ Po hřebci ZIPPIN FRECKLES po fenomenálním ⭐Colonel Freckles (Champion AQHA, Hall of Fame AQHA), dále v jeho původu najdeme ⭐Poco Bueno (Champion AQHA,Hall of Fame AQHA, spousta potomků po tomto hřebci se taktéž stali Champion AQHA) ⭐ZIPPO PINE BAR (Champion AQHA, Hall of Fame, taktéž spousta potomků se stalo světovými championy) Po matce SR HEROINE z ⭐Docs Hickory (po DOC BAR)- elitní hřebec 21Milion dollars, All time leading Cutting horse ROM Performance AQHA High Point Performance Horse Sired 5 AQHA World Champions Dále v původu matky najdeme legendy , které jsou taktéž uvedeny v síni slávy AQHA. ⭐Doc Bar- několikanásobný světový šampion, úspěšně TOP potomstvo. ⭐Doc O'Lena- Futurity Champion AQHA , potomci úspěšní taktéž World Champions. "KOKI" je velmi hodný, charakterní a jednoduše ovladatelný hřebec, na své potomstvo předává krásné osvalení, vyrovnanou povahu a super pohyb. Potomstvo vhodné do sportu nebo jako luxusní parťáci. Cena připouštění je 10 tis.Kč 6pannel negativní, možnost přirozené připouštění nebo inseminačně- chlazené dávky. Pro více info nás neváhejte kontaktovat
Březí klisna po Number One
Z vážných rodinných důvodu nabízím k prodeji krásnou klisnu do chovu (O:Manillon Rouge, M: Soňa po Sahib Kubišta). V současné době je klisna březí po Number One(O: Diamand se Semilly, M: Wucinda po Heartbreaker) Perspektiva luxusního hříběte do vysokého sportu. Klisna je dobře stavěná na silných nohách s krásnou linií krku a hřbetu. První hříbě zdědilo tyto vlohy po ní. Klisna je vhodná především do chovu, maximálně k lehké rekreaci (po úrazu zadní nohy) Na posledních dvou fotkách otec hříběte Number One Cena je dohodou. Záleží mi na tom kam půjde.