inzerce, prodej, prodám, bazar

Bresse gauloise - koupím kohouta

Kategorie: Drůbež

Koupím kohouta nar. 2022 plemene bresse gauloise. Případně nabízím výměnu - nepříbuznost krve. Kontakt . Písecko
Bresse gauloise - koupím kohouta
Podobné inzeráty
Násadbové vejce Bresse Gauloise
Prodám násadbové vajíčka Bresse Gauloise
Násadová vejce bresse gauloise a kohout BG
Prodám násadová vejce bresse gauloise. Chovný kmen 1+8. Cena za kus je 20 Kč, při osobním odběru 15 Kč. Oplozenost vajec je téměř 100%. K dispozici také kohout BG líhnutý v květnu (poslední fotka).
Prodám kuřátka a násadová vejce Ayam Cemani a Bresse Gaulois
Z nového mladého spojení prodám kuřátka a násadová vejce plemene Ayam Cemani a Bresse Gauloise - oplodněnost ověřena, dnes se vylíhlo 95 procent nasazených vajec. Kuřátka 50,- Kč a násadová vejce 25,- Kč.
Násadová vajíčka
Prodám násadová vajíčka Bresse Gauloise od slepic,které jsem si jako jednodenní kuřata, přivezl z Francouzkého šlechtitelského,,Centre de Sélection de Béchanne,, nedaleko od města Bourg en Bresse.Mohu doložit příslušnými doklady.
WYANDOTKY VELKÉ a AYAM CEMANI - násadová vajíčka
Přijímám objednávky na NÁSADOVÁ vajíčka WYANDOTKA velká stříbrná černě lemovaná ks/30Kč,WYANDOTKA velká zlatá černě lemovaná ks/30Kč, WYANDOTKA velká zlatá modře lemovaná ks/30Kč, WYANDOTKA velká zlatá bíle lemovaná ks/30Kč.AYAM CEMANI 40Kč.MARANSKA černá měděněkrká ks/25Kč.BRESSE GAULOISE bílá ks / 30Kč (Bresse jsou volná , ostatní plemena konec dubna - květen). Osobně nebo na vlastní zodpovědnost poštou(nezapomeňte napsat adresu a č.mobilu) ,před odesláním nutné uhradit cenu na účet.Foto kmenů zašlu na požádání po rozdělení cca po 2.pol. února.Ted jsou fota kmenů jaro 22.Objednávky posílejte emailem.TURNOV.NE SMS.
Kohout Bresse
Nabízím krásného šedého značkového kohouta Bresse. Loňské kuřátko, asi z dubna. Je pěkně rostlý, hodný, pozorný ke slepičkám. Mám jej od chovatele z Moravy, byl mi doručen jako vajíčko. Pouze do chovu nebo jako slepičí doprovod.