inzerce, prodej, prodám, bazar

Breitling superOcean Heritage 42mm

Kategorie: Doplňky

koupené v ČR, všechny doklady, účet i krabička, nošené, ale v perfektním stavu, cena pevná. aktuální cena nových okolo 140.000 Kč

rolex, tudor, tag heuer, iwc, maurice lacroix, zenith
Breitling superOcean Heritage 42mm
Podobné inzeráty
Breitling řemínek Dark Blue Outerknown 22mm
Naprosto nový, nepoužitý řemínek Breitling. Nevhodný dárek (k Superocean Heritage II). Osobní předání možné: Praha Inzerát platí do smazání. Pořizovací cena: od 4.000Kč TMAVĚ MODRÝ VNĚJŠÍ ŘEMÍNEK Z PŘÍZE ECONYL® - 22 MM Tyto barevné jednodílné řemínky, navržené společně se značkou surfového oblečení Kellyho Slatera, Outerknown, nabízejí udržitelnost a ostrý vzhled. Jsou vyrobeny z příze ECONYL, inovativního materiálu, který se znovu používá z nylonového odpadu získaného z oceánů. Ať už si vyberete jakýkoli popruh, naše popruhy Outerknown z příze ECONYL se skvěle hodí pro vaše letní dobrodružství.
Nike Heritage Smit Label Crossbody Bag
Nabízím k prodeji novou originál černou tašku přes rameno Nike Heritage Smit Label Crossbody Bag (CK0988-010). Taška Nike Heritage Smit Label Crossbody Bag je vyrobena z odolného materiálu a nabízí několik částí pro uložení všeho potřebného. Nastavitelný popruh přes rameno zajistí pohodlné nošení, které si lze podle potřeby přizpůsobit. Hlavní oddíl nabízí prostor pro uložení drobností. Přední kapsa na zip přidá ještě více úložného prostoru. Rozměry: Výška 23cm. Délka 16cm. Hloubka 6cm. Osobní převzetí je možné po dohodě na Praze 4 Novodvorské a na dobírku nezasílám. V případě zájmu mě kontaktujte emailem.
soprava řemínků s rámečky  na Apple Watch  40 a 42mm
prodám nový modrý a vínový a čirý bílý řemínek s rámečkem na ciferník jako soupravu na kovovou přasku která se zajistí dvěmi patkami. Na hodinky Apple Watch 40mm a 42mm. Cena soupravy 499,-. Na bílý čirý řemínek je možno dokoupit čirý rámeček , nebyl součástí řemínku.
++   luxusni ROLEX,OMEGA.BREITLING za 1,500,kč
++ PRO ŮSPĚŠNÉ POSLEDNÍCH 10,MODELŮ + VÝPRODEJ JEN 1,500,KČ. OSOBNĚ TEPLICE ++ DOBÍRKOU. TEL.
rámeček na hodinky Apple Watch 40-42mm
Prodám univerzální rámeček na hodinky Apple Watch za 199,- Kč