inzerce, prodej, prodám, bazar

Brčko ze slámy

Kategorie: Potraviny

Ekologická brčka z žitné slámy. Cena 1 koruna za kus. Při odběru většího množství je možná sleva. Celkem k odběru 1000 kusů.
Brčko ze slámy
Podobné inzeráty
JEDLÁ BRČKA SORBOS
Nabízíme jedlá brčka Sorbos. Několik ovocných příchutí: * jahoda * limetka * citron * jablko * zázvor * skořice * čokoláda * káva * vanilka * bez příchutě Složení: cukr, kukuřičný škrob, voda a želatina, bez alergenů, jedno brčko má 8g a 23 kalorií. Příchutě lze namixovat. Doba konzistence v nápoji je 40 minut, jsou 100% biologicky ekologická, jedlá a bez lepku. Trvanlivost 24 měsíců. Dopravu provádíme společností Zásilkovna na Vámi vybranou pobočku nebo Vaši adresu.
Vypouklé víčko s otvorem - na 400ml kelímky, 100 ks
Vypouklé víčko na kelímky v originálním balení. Víčko má průměr 95 mm a je vhodné na 400ml kelímky. Použití na domácí limonádu, ledovou kávu atd. V horní části je otvor na brčko. Balení po 100 ks, prodávám pouze jako celek (100 ks). Cena za balení ks. Osobní odběr Nymburk nebo Zásilkovna za 69,- po předchozí platbě. Inzerát platí do smazání. O kontaktování prosím jen vážné zájemce. Nejsem vždy na telefonu, mail je jistota. Díky.
Sláma
Prodám kulaté balíky slámy o průměru 130 Cm uskladněné pod střechou.Cena 400 Kč/ks, při větším odběru možnost dohody.