inzerce, prodej, prodám, bazar

Brašna na sedlo spolujezdce

Kategorie: Oblečení, obuv, helmy

Brašna s pevného Eva plastu, 28 x 28 x 13,5 cm. Skvěle na odložení rukavic a dokladů. Prodávám z důvodu prodeje motocyklu. Využito jednu sezónu. Součástí je pláštěnka a textilní obal. Pořizovací cena 2700,-
Brašna na sedlo spolujezdce
Podobné inzeráty
Brašna
Prodám značkovou brašnu Nelson Rigg na sedlo nebo držák na motocykl. Brašna je 2 jetá, nepromokavá,přidám i reflexni pláštěnku na brašnu!! Do brašny se vejde stan i spacak + do bočních velkych kapes oblečení. Brašna se přimontuje k motorce 4 originalnima pavoukama zakončenyma pevnym plastovym hačkem a k brašně spojene pevnou plastovou sponou.
Brašna na nádrž UNIT Garage pro BMW
Hnědá brašna na nádrž, ručně vyrobená z hnědé kůže v Itálii. Transparentní folie na vrchní straně umožňuje přímé ovládání telefonu v brašně. Nepoškozené, nepoužité, jako nové. Původní cena 4 656 kč.
Brašna batoh kapsa na nohu
Brašna batoh kapsa na nohu. pohodlně se do ní vejdou doklady, mobil...
Pás pro držení spolujezdce
Prodám bederní pás pro držení spolujezdce na moto. Nový, nepoužitý, v záruce.
Prodám výbavu na moto, nevyužité - nemoc
Prodám: Boty kožené DAVOS vel. 45...........1 000 Overal do deště + návleky na boty.... 500 Rukavice Halvarsons vel. 12.........1 000 Krunýř XL...........................1 000 Helma Airoh M + náhradní štítek...... 500 Zámek s alarmem..................... 500 Moto kalhoty 40/30 + kožený pásek... 500 Batoh 15 l.......................... 500 Vak nepromok........................ 200 Brašna na nádrž Tankvak............. 300 S P O L U ..........................6 000 AKCE odběr vše v nabídce............4 500 Vše funkční a zachovalé.
Dainese D-LEG (Ogio) brašna na nohu
Prodám brašnu na nohu od Dainese. Nikdy nepoužívaná. Jak kdyby vyšla z fabriky.