inzerce, prodej, prodám, bazar

Brašna na nádrž UNIT Garage pro BMW

Kategorie: Oblečení, obuv, helmy

Hnědá brašna na nádrž, ručně vyrobená z hnědé kůže v Itálii. Transparentní folie na vrchní straně umožňuje přímé ovládání telefonu v brašně. Nepoškozené, nepoužité, jako nové. Původní cena 4 656 kč.
Brašna na nádrž UNIT Garage pro BMW
Podobné inzeráty
BMW Motorrad Rider dámské kalhoty vel. 46 NOVÉ
Nové nepoužité kalhoty BMW Rider z kolekce BMW MOTORRAD - vel. 46 Dámské motocyklové kalhoty BMW RIDER jsou funkční kalhoty s vysokou odolností proti oděru a jsou také větruodolné, voděodolné a prodyšné díky vložce BMW Climate Membrane. Bez ohledu na počasí jsou tyto kalhoty ideální pro krátké i dlouhé výlety a městský provoz. Termoaktivní membrána BMW Climate Membrane byla speciálně vyvinuta společností BMW Motorrad, je voděodolná a prodyšná. Moto kalhoty BMW RIDER jsou vybaveny chrániči NP2 na bocích a chrániči NPL na kolenou (odnímatelné a výškově nastavitelné). Kalhoty RIDER lze díky montážnímu zipu kombinovat s jakoukoli motorkářskou bundou z řady BMW Motorrad. Má ventilační zipy vpředu na stehně a také je možné pomocí zipu upravit šířku u lemu nohavic. Má vysoké hodnoty odolnosti proti oděru díky použití bavlněného a polyamidového materiálu. Kalhoty BMW RIDER jsou voděodolné a jsou ideální na krátké i dlouhé výlety a do městského provozu. Funkce : - Použití: Roadster / Heritage / Urban / Touring - Pohlaví Žena - Sezóna: Léto / Střední sezóna - Vodotěsné a prodyšné džíny BMW odolné proti větru - BMW Climate Membrane Insert (odolná proti větru, vodě a prodyšná) - Bavlněné a polyamidové svršky vysoce odolné proti oděru - NPL chrániče kolen (výškově nastavitelné) - NP2 chrániče kyčlí - 4 kapsy pro dámský model - Pravidelný střih - Montážní zip 40 cm - CE certifikováno - EN 1621
Nové rukavice Biker, velikost S, model Garage/ Oringe
Nové rukavice Biker, velikost S, model Garage. Nové. Cena + poštovné.
Nové rukavice Biker, velikost S, model Garage
Nové rukavice značky Biker ve velikosti S, model Garage. Nevyužité. NOVÉ. Cena + poštovné.
Moto přilba JUST1 J12 UNIT černo/bílá S
Prodám používanou helmu JUST1 racing J12 UNIT - nejvyšší model JUST1. Používaná, má na sobě známky používání- lehce poškrábaná. DOKOUPEN A NAINSTALOVÁN NOVÝ INTERIÉR! Váha pouhých 1100 +/- 50 gramů ! celá skořepina z carbon-kevlarových vláken Anatomická stavba s exkluzivním N.B.F.F systémem (maximálně přizpůsoběná ke krčním chráničům) Vyjmatelná a omyvatelná vnitřní podšívka Záchranný lícní systém (Just 1 Emergency Remove) Mnohonásobné vzduchové ventilátory na bradě, kšiltu a zadní části přilby Nastavitelný kšilt Homologace ECE 22/05 zapínání na DD kroužky 100% Carbon fiber 6k
Brašna
Prodám značkovou brašnu Nelson Rigg na sedlo nebo držák na motocykl. Brašna je 2 jetá, nepromokavá,přidám i reflexni pláštěnku na brašnu!! Do brašny se vejde stan i spacak + do bočních velkych kapes oblečení. Brašna se přimontuje k motorce 4 originalnima pavoukama zakončenyma pevnym plastovym hačkem a k brašně spojene pevnou plastovou sponou.
BMW MOTORRAD kalhoty GS DRY 36, 38, 40, 46, 48, 56  NOVÉ
Nové nepoužité orig. BMW Motorrad enduro kalhoty : BMW GS DRY nový model vel. 36, 38, 40, 46, 48 - cena 4000,-Kč. (foto 1) BMW GS DRY vel. 36 šedé - cena 2000,-Kč (foto 2) BMW GS DRY vel. 56 šedé - cena 3500,-Kč (foto 3) Další info na tel. Enduro vzhled pro silnici: vodě odolné kalhoty vhodné pro cestování nabízí optimální ochranu před počasím pro každé dobrodružství i při letních teplotách, protože robustní materiál Cordura 500 s vysoce prodyšnou membránou BMW Climate je vybaven jedinečným větracím mechanismem. Svrchní materiál z vysoce pevné kombinace materiálu cordura 500 / polyamid, nově hustější struktura tkaniny zajišťuje vyšší pevnost. Konstrukce Z-Liner s membránou BMW Climate Membrane (větru odolná a vodě odolná, vysoce prodyšná). Zesílení na místech ohrožených v případě pádu rastrovanou PU povrchovou úpravou s keramickými částicemi v oblasti kolen. Vyjímatelné protektory NP2 na kolenou a v bocích (na kolenu výškově polohovatelné). Jedinečné vodě odolné zipy pro větrání na strategických místech, rozepínají i membránu pro efektivní větrání. Strečové vsadky na kolenou a v oblasti nad hýžděmi pro lepší pohyb a komfort. Nastavování šířky suchými zipy v pase a v dolní oblasti nohavic. 2 kapsy v bocích. Spojovací zip: 40 cm.