inzerce, prodej, prodám, bazar

Brašna MAXPEDITION Fatboy Versipack

Kategorie: Turistika, horolezectví

Brašna na rameno / taška Maxpedition Fatboy Versipack je určena pro přepravu opravdu velkého množství vybavení. Má velkou spoustu velkých i malých přihrádek. Je to ideální společník na výlety do přírody, na městské procházky, na nákupy, jako brašna na fotografování i na každodenní nošení. Krásná, nová, velice kvalitní. Inzerát platí do smazání. Cena na netu 3100kc. Nyní 2300kc
Brašna MAXPEDITION Fatboy Versipack
Podobné inzeráty
Ledvinka MAXPEDITION Proteus Versipack
Ledvinka / taška Maxpedition Proteus Versipack je velmi modulární a má výborně organizovaný úložný prostor. Je to ideální společník na výlety do přírody, na městské procházky, na nákupy i na každodenní nošení. Nosit lze klasicky kolem pasu, v ruce nebo jako pouzdro upevněné třeba k batohu. Nová. Přidám popruh originál. Inzerát platí do smazání. Cena na netu 2500kc. Nyní 2000kc.
Dalekohled Tento 10x50 top stav (1986)
Parádní kus povedeného ruského klasického dalekohledu s broušenými čočkami typu Zeiss. Perfektní stav. Seřízený z a uvnitř zcela čistý - bez prachu. (7 z 10 klasických dalekohledů je uvnitř zaprášených nebo neseřízených) Vyroben 1986. Krásný stav. Včetně malých i velkých krytek. Bývají málokdy. O kvalitě též vypovídá hmotnost 897 gramů. Nejpoužívanější poměr přiblížení a výzoru. Bude sloužit dalších 50 let. Uvnitř absolutně bez prachu. Výjimečný stav. Přiblížení 10x tj velké a široký výzor 50 tj velká světelnost. Zcela srovnatelná s optikou Zeiss. Ideální pro myslivost, ornitologii a turistiku. I do šera. Součástí originální brašna. Samozřejmostí výrobní číslo. Součástí brašna v top stavu. V nabídce i další raritní kusy, případně seřízené či odborně čištěné dalekohledy. Od 6x30 po 20x60 plus monokuláry. Možnost si přijet vyzkoušet, pokud váháte s volbou typu dalekohledu. Nebo si zavolat na konzultaci.
NOVÁ LEDVINKA NA LÁHEV, BRAŠNA, TAŠTIČKA
Nová praktická ledvinka s pásem s nastavitelnou délkou na připevnění kolem pasu se spoustou kapes a kapsiček. Najdeme na ní 4 vnější a 3 vnitřní přihrádky, kapsu na láhev a držák na klíče. Je nová, nepoužitá, k dispozici více kusů. Rozměry: délka - 23cm výška - 17cm hloubka - 4cm Poštovné při platbě předem: 60 Kč, dobírka 110 Kč. Možnost osobního odběru v Brně.
Taštička / brašna Husky Mild 2,5l
Prodám taštičku/brašnu Husky Mild 2,5l. Velmi málo používaná. Jako nová viz foto. objem 2,5l, rozměry 20 × 16 × 8 cm, materiál 900D Polyester Dobby s nepromokavou úpravou. . Osobní odběr Brno, Mendlovo náměstí. Při zaslání poštou platba na účet předem.
Dalekohled MSP 7x25 policejní monokulár
Broušené sklo. Top stav. Součástí originální brašna. Skládací do dlaně - skryté nošení. Používán sovětskou policií. Tj extrémní důraz na kvalitu. Výkonnější verze proti standartní MSP 5x25. Proti Carl Zeiss Turmon výrazně zvýšena světelnost dalekohledu. Perfektní na výlety, ale i městskou turistiku. Přiblížení 7x a výzor 25x tj dobrá světelnost. Perfektní doostření. Krásný stav. Vyroben 1984. Hmotnost 160 gramů. V nabídce i další dalekohledy v top stavu od 6x30 po 20x60.
Dalekohled 8x30 širokoúhlý, čínský.
Prodám kvalitní čínský dalekohled, širokoúhlý (zorné pole 8,5° tj. 150m/1000m) ve velmi pěkném stavu. Pohled je mírně zabarvený do žluta (kvůli vyššímu kontrastu za mlhy apod.), jak je zvykem u ruských dalekohledů. V příslušenství je kožená brašna a řemínek na krk. Další info nebo foto na mail.