inzerce, prodej, prodám, bazar

Brašna batoh kapsa na nohu

Kategorie: Oblečení, obuv, helmy

Brašna batoh kapsa na nohu. pohodlně se do ní vejdou doklady, mobil...
Brašna batoh kapsa na nohu
Podobné inzeráty
Shad- moto brašna, kapsa, taška, ledvinka na nohu, na stehno
Prodám moto brašničku, kapsičku na nohu, na stehno, připevnění- 2 popruhy kolem stehna, 1 kolem pasu, nebo k pásku. Zácvaky má velmi pevné. Je nová, jen vyzkoušená, pro mě nevhodná. Plně funkční, bez poškození, se všemi popruhy, 3 kapsy, hezky rozčleněné i s přihrádkami, síťka na zip, karabina na klíče, rozměry(VxŠxH) 15 x 25 x 11cm. Pořizovací cena 850Kč. Lze poslat poštou nebo Zásilkovnou, po dohodě.
Batoh na nádrž magnetický, voděodolný
Prodám batoh nádrž který se upevňuje pomocí magnetů. Dále má na sobě oka kterými jde upevnit pevněji nebo na jiné místo. Horní kapsa je průhledná aby se dovnitř dala vložit mapa, navigace, mobil, no prostě vše na co se potřebujete dívat při cestě a zároveň, jsou tyto věci chráněny před vnějšími vlivy jako je déšť, vítr a prach. Batoh je nový já ho dostal jako dárek, ale nikdy jsem s ním nikam nejel. Jen mi tu leží. Obsah vnitřního prostoru 12l Jedna malá kapsa na zip nad průhlednou částí Prodávám i další věci na motorku, tak se podívejte na mé další inzeráty.
BUNDA TEXTILNÍ CAMU - ČERNÁ/ŽLUTÁ vel.56
Prodám bundu PSI Camu, koupena 05/2022, koupena jako nahradni bunda. Pouzita byla jednou, ma najeto cca 200km. PC. Byla 7990 CZK V případě slušného jednání - sleva. Multifunkční bunda na motorku. Vhodná pro cestování v jakémkoliv počasí. Nakonfigurujete pomocí vnitřních vrstev - voděodolné vložky a softshellové bundy. Svrchní materiál tvoří vysoce pevnostní Cordura®. Důmyslný systém větracích panelů a kapes zajistí optimální klima uvnitř bundy v horkých dnech. Obvody si regulujete nastavitelnými páskami na límci, rukávech, pasu i boků. Pro uložení klíčů, peněz, dokladů slouží vnitřní náprsní kapsy nebo vnější na obou rukávech a ve spodní části bundy. Do podélné kapsy na zádech se vám vejde i složený "nepromok". Všechny kapsy jsou řešeny jako uzavíratelné. Bunda je konstrukčně řešena pro splnění vysokých nároků dnešního cestovatele na dlouhé i kratší trasy. Typickým představitelem je cestovní enduro BMW GS, honda africa a další, včetně cestovních motocyklů a "naháčů". provedení pánský střih chrániče ramena, lokty Betac® - lze vyjmout záda Sas-Tec® - lze vyjmout bezpečnostní švy reflexní prvky kapsy 2x přední díly 2x rukávy 1x podélná kapsa na zádech 2x kapsa v podšívce 1x kapsa pod légou 2x kapsa na softshell bundě komfort měkký zvýšený límec lemovaný kůží zápěstí lemované kůží větrací kapsy zipy s aretací 80cm zip na sepnutí s kalhotami regulace obvodu límce, rukávů, pasu a boků regulace obvodu stažení v pase je nastavitelná i výškově 3D materiál na zádech pro odvod potu oboustranný jezdec na hlavním zipu materiál svrchní materiál: vysoce pevnostní Cordura® 500 podšívka: polyester - lehká perforovaná omezující pocení vnitřní vyjímatelná vložka 1: voděodolná membrána vnitřní vyjímatelná vložka 2: softshellová bunda s nápalečníky, kterou lze nosit i samostatně Více na: Copyright ©
RST Adventure moto bunda vel. S barva černá
Prodám novou, nikdy nejetou moto bundu / motorkářskou bundu RST Adventure ve velikosti S barva černá. Původní cena: 8.890,- odborný text: Adventure II je komplet pro náročné jezdce, kteří mají vysoké nároky i na své oblečení. V těch nejtěžších podmínkách oceníte užitečné funkce jako je kapsa na "Camel bag" nebo odnímatelná kapsa na mapy, která se dá změnit v ledvinku. Užijte si to nejlepší při dlouhých jízdách mimo vyšlapané cesty. cestovní střih: specifický střih pro endura a cestovní motocykly svrchní materiál Cordura 500D a balistický nylon 1660 (používaný v neprůstřelných vestách) vyjímatelná nepromokavá a prodyšná membrána Sinaqua vyjímatelná prošívaná termo vložka trojitě a dvojitě prošité švy speciální vysoce kvalitní nylonovou nití pro maximální odolnost proti roztržení homologovaný chránič páteře Contour Plus úroveň 1 v základní výbavě, dále CE chrániče ramen, loktů a kolen s kapsami pro volitelné kyčelní chrániče. velké nastavitelné větrací panely na hrudi, dlouhé větrací otvory přes celé paže, velké zadní výfukové otvory a zazipované větrací panely na kalhotách. kapsa s vývodem pro "Camel bag" – přepravní vak na vodu, odnímatelná kapsa na mapu, která se dá použít jako ledvinka a odnímatelný nákrčník zajišťují modelu Adventure maximální všestrannost pro každé dobrodružství
Dainese D-LEG (Ogio) brašna na nohu
Prodám brašnu na nohu od Dainese. Nikdy nepoužívaná. Jak kdyby vyšla z fabriky.
Brašna
Prodám značkovou brašnu Nelson Rigg na sedlo nebo držák na motocykl. Brašna je 2 jetá, nepromokavá,přidám i reflexni pláštěnku na brašnu!! Do brašny se vejde stan i spacak + do bočních velkych kapes oblečení. Brašna se přimontuje k motorce 4 originalnima pavoukama zakončenyma pevnym plastovym hačkem a k brašně spojene pevnou plastovou sponou.