inzerce, prodej, prodám, bazar

Brankářský dres Salming

Kategorie: Vše ostatní

Brankářský dres Salming vel. XS, nošený, používaný, drobně zatržené nitky a 1 očko - ničemu nevadí (viz foto). Vhodný pro začáteční kategorie, používaný společně s brankářskou vestou v mém dalším inzerátu. Prodávám i jinde, odesílám poštou, zásilkovnou. Možné i osobní předání MB, LBC.
Brankářský dres Salming
Podobné inzeráty
Brankářský dres (vesta) možnost dobírky
Tento florbalový brankářský dres se může použít jako vesta. Dres je ve velikosti S. Dres je jako novej v perfektním stavu. (Málo používaný).
Florbalový brankářský set. Možnost dobírky
Prodám tento florbalový brankářský set. Všechno je v perfektním stavu. Vše ve velikosti 140-155cm. Nachází se v tom: brankářský dres (vesta), brankářské kalhoty, brankářská helma a rukavice zdarma (trochu používání). Cena je 2100kč.
SALMING florbalový dres (vel.L)
Nabízím florbalový dres SALMING - velikost L - barva tmavě modrá - dlouhý rukáv +otvor na palce - šíře (obvod) 110cm - délka (výška zad) 70cm Dres je v perfektním stavu. Prodej osobně (jen v Praze) Zásilkovnou (+79kč) Poštou doporuč.(+80kč)
Florbalovy brankářský dres vel. 140
Brankářský dres Tempish Mohawk2 vel.140. Super stav. Kupovaný nový. PC 1090 Kč.
Florbalová hůl SALMING Matrix + obal_
Florbalová hůl SALMING Matrix + obal SALMING Matrix 93 Composite technology FLEX 32 Rozměry hole na foto. Orientace: Levá (levá ruka dole). Certifikace: IFF SPCR 011 Předání možné na trase Rožmitál - Čimelice (případně Blatná) - České Budějovice.
salming pro toolbag, florbalky
prodam toolbag na florbalové věci a hokejky, florbalky - salming hawk( flex 27 ), salming kickzone kim nilsson edice ( flex 29 ). Obě jsou velikosti 106 cm