inzerce, prodej, prodám, bazar

BRAMBORY

Kategorie: Ostatní

Prodám brambory po 25kg /4,-kg.Brambory lze použít jeko krmivo,ale vybere se i pro konzumaci -
BRAMBORY
Podobné inzeráty
Netříděné brambory/ Antonie
Netříděné brambory odrůda Antonie. Varný typ/A. Brambory jsou v pytlích po 25kg. Cena 6,-kč platí od 100kg a víc. Množstevní sleva se nedává. Při odběru míň jak 100kg je cena za 1kg/7,-kč. Minimální odběr je 25kg. Tak jak se brambory nakopou tak se dají do pytlů. Jen osobní převzetí po předchozí domluvě v Blatci u Olomouce u červených plechových vrat.
Netříděné brambory/ Jelly
Netříděné brambory jsou napytlované po 25kg. Brambory jsou netříděné. Tj. Jak se brambory nakopou tak se dají do pytlů . Varný typ/B. Cena platí od 100kg a víc. Množstevní sleva se nedává . Při odběru míň jak 100kg je cena za 1kg/6,-kč . Minimální odběr je 25kg. Jen osobní převzetí v Blatci u Olomouce po předchozí domluvě u červených plechových vrat.
Úložný box na zeleninu brambory 2ks
Box je stohovatelný a dobře odvětraný, přesto uvnitř zůstává tma. Je možné ho použít i na další druhy zeleniny (cibule, česnek apod.) Díky tomuto boxu jsou brambory uložené přehledně a neustále po ruce Box je vyroben z polypropylénu. Tento materiál je vhodný pro styk s potravinami. Neabsorbuje zápach. Neobsahuje BPA Odklápěcí otvor pro snadný přístup a přehled o stavu zásob Odnímatelné víko pro snadné čištění Možno umístit i do lednice Lze mýt v myčce nádobí (do 45°) Rozměry: 25,5 x 20 x 17,5 cm Objem: cca 3kg brambor Prodejce: K dispozici dva kusy, možný odběr i jednotlivě. Cena za kus 200,- Osobní předání Brno nebo zasílám ČP/Zásilkovnou.
SADBOVÉ BRAMBORY Litoměřice
Prodám farmářské sadbové brambory, balení: pytle 25kg odrůdy: Anuschka - velmi ranné, var. typ A-B Torenia - polorané, var. typ A Concordia - polorané, var. typ B Místo odběru: Travčice Kontakt:
KRMNÉ BRAMBORY
Prodám kvalitní krmné tříděné nenaklíčené zachlazené brambory volně nebo baleno po 25 kg na paletách. Místo odběru Brzkov 27. Možnost dopravy dle dohody, do 50 km nad 3 t v ceně. Cena 2,50 Kč/kg. Nabídka platí až do konce dubna2023.
Sadbové brambory
Prodám sadbové brambory odrůda Adéla.