inzerce, prodej, prodám, bazar

Bramac kovová stoupací plošina 41 cm

Kategorie: Stavební materiál

Bramac kovová stoupací plošina 41 cm / červená, nová
Bramac kovová stoupací plošina 41 cm
Podobné inzeráty
stresni prulez a plosina Bramac
Bramac sada stoupací plošiny a stresni prulez bramac vse nove puvodni cena 8 000kc prodam za 5000kc
Prodám difuzní fólii Bramac TOP RU Resistant
Bramac TOP RU Resistant je speciální podstřešní folie s vynikajícímy difuzními vlastnostmi určená i  pro konstrukce střech s požadavky na vodotěsné podstřeší. Vnější vrstvy jsou vyrobeny z netkané textilie z PP vláken. Folie Bramac TOP RU Resistant je opatřena výztužnou sítí a integrovanou lepící páskou z etylenvinylacetátu se separační folií pro dokonale těsné spojení pásů. Fólie je nutnou součástí střešního systému BRAMAC 7°, který řeší pokládku krytiny u střech s nízkým sklonem (již od 7°). Při dodržení technologie pokládky se dá uplatnit od sklonu 12° na celoplošné bednění. Unikátní technologie výroby zajišťuje odolnost fólie Bramac TOP RU RESISTANT proti impregnaci dřeva, používané na střešních latích. Fólie je opatřřená dvěmi speciálními lepicími pruhy zajišťující homogenní spoj a výztužnou sítí z PE vláken. Použití: • volně na krokve • na mezikrokevní tepelnou izolaci • na bednění • na nadkrokevní tepelnou izolaci Jedná se o zbytek role, konkrétně jde o 30m2.
Moravská taška BRAMAC černá
Nabízím k prodeji: 1) bramac moravská taška černá základní = 15 ks 2) bramac moravská taška černá 1/2 = 10 ks 3) bramac moravská taška černá hřebenáč = 9 ks 4) bramac moravská taška černá odvětravací = 8 ks
Prodám stoupací plošiny BRAMAC š. 41cm
Prodám stoupací plošiny BRAMAC š.41cm v barvě : - hnědé 2ks - černé 1ks Cena za kus 1000,-Kč.
Prodám držák stoupací plošiny Bramac červený
Prodám držák stoupací plošiny Bramac červený jeden kus.
Stoupací plošina CREATON DOMINO 80cm
Stoupací plošina na strešní krytinu Creaton Domino 80cm černá engoba. Komplet sestává ze 2 tašek a plošiny 80cm dlouhé. Cena uvedena za komplet.