inzerce, prodej, prodám, bazar

Božské srdce Páně (svícen/kalich)

Kategorie: Umělecké předměty

Nabízíme Božské srdce Páně (svícen/kalich), výška 19 cm, celková šířka 14,5 cm.

stav - odpovídá stáří, nedostatky jsou vidět na fotu.

Podmínkou je osobní odběr. Nezasíláme!

Volejte na tel.č. nebo zašlete SMS.
Božské srdce Páně (svícen/kalich)
Podobné inzeráty
Lenka Výmolová - "Božské oko" - kombinovaná technika - 2009
Lenka Výmolová - "Božské oko" absolventka Fakulty umění v Ostravě kombinovaná technika na režném plátně - 2009 rozměr 54 x 44cm Odesílám stočeno v tubusu.
Svícen
Prodám různé kovové svícny: 1.)kovový vysoký trojramenný svícen- nový, nepoužitý. Výška 110cm, šířka 28cm- 2 fotografie. 2.)kovový svícen- výška 20cm- 2 fotografie. 3.)kovový svícen- výška 40cm- 3 fotografie. Mám zde i jiné inzeráty. Prosím neposílat SMS.
Poslední večeře Páně
Poslední večeře Páně je dekorace větších rozměrů. Vyrobeno ze sádry a poté ručně dekorováno. Bytová dekorace vhodná do interiéru. Rozměry: 23,5x14,5x3,5 cm. večeře bílá (sádra) 290 Kč. večeře jednobarevná (akryl) 320 Kč. večeře zlatá (akryl) 410 Kč. večeře patina (stříbro/zlato) 480 Kč. Na základě obtížnosti výrobku, dodání 2 až 4 dny od objednání. Ruční práce, každý kus je originál. Po domluvě mohu předat na trase Hradec Králové / Česká Skalice.
Svícen, lampa "Bílá královna" - zakázková výroba
Nabízím nádherný, na zakázku vyráběný svícen/lampu z umělecké dílny. Vyrobena technikou "krakelování" - tedy popraskání ohněm. Svícen s názvem "Bílá královna" můžete používat jako lampičku s vložením čajové svíčky, anebo jako aroma lampu na vonné vosky ("zubatá mistička" mistička na vrcholu lampy), anebo jako kombinaci obojího. Mistička na čajovou svíčku, která se vkládá zespodu lampy, je samostatná. Lampa je nová, ani jednou nepoužitá - nevejde se mi na původně zamýšlené místo. Loučím se s ní těžko, ale určitě někomu z vás udělá radost. Lampa je zhotovená technikou "raku" (speciální technika, vody, ohně a kouře), která ve výsledku přináší zajímavé efekty na povrchu materiálu. Lampa má nádherné barvy a strukturu. Výška: 24cm Průměr: 10,5 cm. Původní cena: 1.390,- Kč. Poštovné: 80,- Kč
svícen
svícen stav na fotce svícen 3000 kč , 56 cm
Svicen z kovu  2 svícen
Prodám tento svícen z kovu .