inzerce, prodej, prodám, bazar

Božan od Danušky z Plzně

Kategorie: Ostatní

Zdravím, nabízím k vyzkoušení a prodeji, prací prostředek, který manželka vaří z prvotřídních mýdel, jedlé sody a tajné ingredience, tento prací prostředek se hodí do každé pračky, nemá trvanlivost a je výrazně levnější než nesmysli na Našem trhu.

Zkušenost: Jako kuchař mohu říct že i po týdnu neustálého vaření a smažení v rondonu, je v pondělí po nedělním praní tímto pracím prostředkem jako nový, nekrobatí se a zmuchlat ho je taktéž obtížné, nehledě na to že je čistý a krásně voní !

O objednávku nebo placený vzorek můžete psát na manicka69@/DankaWildt@ nebo na číslo - Cena Litru odpovídá padesáti korunám (vzorec na výrobu je brán podle práce a surovin na výrobu)
Božan od Danušky z Plzně
Podobné inzeráty
Nádrž 1000Ltr IBC kontejner dřevěná paleta 1850Kč. Plzeň
Nabízím v Plzni Doubravce. Nádrž na vodu 1000Ltr. IBC kontejner. Osobní odběr Plzeň-Doubravka. Nebo dovoz po Plzni za 150Kč. Okraj Plzně za 200Kč. Jinak dohoda podle vzdálenosti km. T: Nádrž je čistá, vypláchnutá tlakovou vodou WAP. Vhodná pro zahrádkáře, na stavbu, jako rezervoár vody. Nádrž je čistá. Do poptávky vždy uveďte svůj telefon. Zavolám Vás zpět. Je to kvůli urychlení komunikace. Děkuji. Nádrž možno po Plzni dovést. Za 150Kč. Okraj Plzně za 200Kč. Mimo Plzeň 250Kč. Jinak dohoda dle vzdálenosti. Děkuji. T : Cena 1850Kč. Inzerát platí do smazání. Nádrž máme skladem.
Práce v lese
Scháním jednoho až dva těžaře pro práci v okolí Plzně.
Buňka
Nabízím naší obytnou buňku 6m x 2,50m . Buňka je zateplena ,robustní železný rám, obložena 15mm vnitřními palubkami ,dvě plastová okna, plastové dveře (3x klic) ,led osvětlení, zásuvka , kvalitní linoleum. Buňka nám sloužila jako kancelář ale lze využít jako přechodné bydlení či rekreační využití. Dobře potlačuje okolní hluk a udržuje teplo. Osobně vyzkoušeno. V případě zájmu mohu zajistit dopravu a usazení na Vás pozemek. Dopravu do 30km zdarma. Nezávazná prohlídka v Linech u Plzne. Více info tel. Nebo mail. Stavební buňka , buňky , domek , dílna , kancelář, maringotka , budka , chatka
Prodej komerční nemovitosti v Kaznějově
Nabízím prodej rozsáhlé komerční nemovitosti ve městě Kaznějov, 14 km od města Plzně. Areál se sestává ze dvou nemovitostí s číslem popisným, kde se nachází kancelářké prostory, šatny a sociální zařízení. Dále výrobní haly, skladové prostory, garáže, sklepní prostory a ostatní plochy. Celková plocha pozemku je 6 050 m2, zastavěná plocha nemovitostí je 1 086 m2, užitná plocha všech nemovitostí (kancelářské prostory, výrobní haly a skladové prostory) je 1 214 m2. Trvalý travní porost má plochu 3 579 m2. Areál je napojen na všechny inženýrské sítě s dostatečnou kapacitou elektřiny i plynu. Celková manipulační plocha je pokryta asfaltovým povrchem, vjezd je uzpůsoben pro osobní i nákladní přepravu. K dispozici je zaktytý plavecký bazén. Nemovitost se nachází v území bydlení venkovského typu. Nemovitost nabízí širokou možnost využití. Areál se doposud využívá k výrobě a dekoraci keramických obkladů a dlažeb. Kapacita výroby je například 1.000.000 kusů listel (dekorativní keramický pásek) plus 60.000 m2 menších obkladů za rok. Zisk se pohyboval při maximální výrobě 10 - 15.000.000 korun ročně. Areál je volný po dohodě s majitelem. Pro bližší informace mne kontaktujte na mobilní telefon. Vřele doporučuji.
Prodej historického objektu, 595 m², Manětín
Exkluzivně nabízíme k prodeji barokní měšťanský dům o užitné ploše 595 m2, který se nachází ve městě Manětín v severní části Plzeňského kraje. V prvním nadzemním podlaží najdeme bytovou jednotku 1+1 o podlahové ploše 56 m2, kancelář, kotelnu, schodiště do prvního patra a průjezd do dvora, kde se nachází vchod do sklepa, garáž, garáž. stání a konírna. V prvním patře je bytová jednotka 2+1 o podlahové ploše 99 m2. Dům prošel částečnou rekonstrukcí, kde se udělali nové el. rozvody a topení v mědi, voda a odpady v plastu, v prvním patře jsou hotové podlahy, zateplení stropu a dům je napojen na veřejný vodovod a odpady svedeny do veřejné komunikace. Nemovitost je památkově chráněna a je možnost vyřízení dotačního titulu na rekonstrukci kulturní památky. Město Manětín leží 30 km severně o Plzně a najdeme zde barokní zámek. Ve městě se nachází veškerá občanská vybavenost. Pro bližší informace neváhejte kontaktovat makléře. S financováním vám rádi pomohou naši hypotéční specialisté. Lokalita: Manětín Včetně provize a právního servisu Evidenční číslo: 804940 Energetická náročnost : Třída G - Mimořádně nehospodárná
Prodej specifického typu nemovitosti 224 m2 Týnec
Prostorná stodola 224 m2 stojící na pozemku o celkové výměře 1074 m2 je příležitostí pro ty z vás, kteří plánují bydlet, podnikat, či chtějí obě tyto varianty propojit. Parcelu, na které jsou již zhotoveny přípojky, lze dle platného územního plánu využít ke stavbě. Stodolu, která je ve velmi dobrém stavu pak k přestavbě, rekonstrukci, či jako výrobní nebo skladovací prostory. Vysoký krov střechy přímo nabízí představu o realizaci mezonetového bytu uvnitř stavby. Pozemek se nachází na okraji malé obce Týnec, vzdálenost od Klatov je pouhých 7 km , 4 km od Janovic nad Úhlavou a do Plzně dojedete za 45 minut. Pro více informací nebo rovnou domluvení prohlídky mě neváhejte kontaktovat Třída energetické náročnosti: G - Mimořádně nehospodárná (dle ) Cena: 3 590 000 Kč