inzerce, prodej, prodám, bazar

boty Salomon Speedcross 6 UK9 NOVE

Kategorie: Boty

Běžecké boty Salomon Speedcross 6, nová verze legendární trailové obuvi pro technický běh v terénu je ještě lehčí a výkonnější a vyznačuje se přepracovaným svrškem, který je funkční i ohnivý, ale s klasickým komfortem, který je u tohoto modelu samozřejmostí.
Obuv disponuje tvarovanou stélkou OrthoLite, která má anti-bakteriální vlastnosti a pomáhá regulovat zápach. Konstrukce Sensifit poskytuje přesné, optimální držení nohy a pohodlí při výkonu. Podrážka Mud Contagrip zajistí maximální přilnavost na nezpevněných, měkkých, drsných a nerovných površích. Směs mezipodešve EnergyCell+ s vysokým odrazem poskytuje výjimečnou návratnost energie spolu s výrazným odpružením a odolností.
Obuv je vyrobena z recyklovaného materiálu a disponuje pevnou síťovinou, která zabraňuje zachycení nečistot mezi nohou a stélkou. Využité tkaniny jsou odolné proti roztržení a oděru. Samozřejmostí jsou tkaničky Quicklace známé svým rychlošněrovacím systémem.
Původní cena 3 890,-.
Velikost UK9, EUR 43 1/3.
boty Salomon Speedcross 6 UK9 NOVE
Podobné inzeráty
SALOMON XA PRO 3D v8 GTX UK7,5/41 a UK9,5/44
Prodám levně NOVÉ sportovní boty - SALOMON XA PRO 3D v8 GTX 409889 UK7,5/EUR 41 a UK9,5/44 více o typu a velikosti viz.další obrázek. Doporučená cena 4090 nyní v AKCI za 2190,-. Pánské boty Salomon Xa Pro 3D V8 GTX zvládnou hravě trailový běh i turistiku v náročném terénu. Jedná se o technicky vyspělou botu s propracovanou podrážkou, nepromokavou Gore-Tex membránou a technologií optimalizující efektivitu pohybu.
Trailové boty Salomon Speedcross 5 GTX NOVE
Trailové boty Salomon Speedcross 5 GTX disponují vysoce kvalitní nepromokavou membránou Gore-tex přinášející maximální pohodlí a sucho uvnitř i zvenčí. Uvnitř obuvi se nachází tvarovaná stélka OrthoLite, která má anti-bakteriální vlastnosti a pomáhá regulovat zápach. Nově navržená podrážka Contagrip se pyšní vynikající stabilitou a oproti předchozí verzi poskytuje ještě větší grip i trakci. Tato legendární trailová obuv pro technický běh v terénu má progresivní vzhled, širší lamely a lepší fit, které z ní dělají rychlou, krosovou a fashion botu v jednom. Síťová ochrana proti nečistotám Tvarovaná stélka OrthoLite EnergyCell+ Kapsa na tkaničky Svařovaný svršek Původni cena 4 190,-. Velikost UK 8,5, EUR 42 2/3. Nove s visačkou.
Prodám boty Salomon speedcross 3.
Prodám boty Salomon speedcross 3.vel.45.a 1/3.... Ale odpovídají spíše velikosti 43/44,podle tohona na co jsem běžně zvyklý! Pěkný stav! Pc 3400,-kč
Dámské trailové běžecké boty Salomon Speedcross 5 GTX W
Prodám dámské trailové běžecké boty Salomon Speedcross 5 GTX W, velikost 40 2/3. 1x vyzkoušeno v terénu, špatná velikost. Cena dohodou. Koupeno 12/2022, doklad k dispozici.
Prodám boty Salomon
SPEEDCROSS 3 ADV
Prodej bot Salomon SPEEDCROSS 3 ADV black/surf the web/goji berry Barva: černá Velikost: 44 2/3 SA515000B- Číslo Q11 položky: Nové nenošené tenisky . Důvod prodeje - špatně zvolená velikost.
Dámská Trailová obuv Salomon Speedcross 6 NOVÉ
Dámské trailové boty Salomon Speedcross 6 jsou novou verzí legendární obuvi pro technický běh v terénu, jsou ještě lehčí a výkonnější a vyznačují se přepracovaným svrškem, který je funkční i ohnivý, ale s klasickým komfortem, který je u tohoto modelu samozřejmostí. Obuv disponuje tvarovanou stélkou OrthoLite, která má anti-bakteriální vlastnosti a pomáhá regulovat zápach. Konstrukce Sensifit poskytuje přesné, optimální držení nohy a pohodlí při výkonu. Podrážka Mud Contagrip zajistí maximální přilnavost na nezpevněných, měkkých, drsných a nerovných površích. Obuv je vyrobena z recyklovaného materiálu a disponuje pevnou síťovinou, která zabraňuje zachycení nečistot mezi nohou a stélkou. Využité tkaniny jsou odolné proti roztržení a oděru. Samozřejmostí jsou tkaničky Quicklace známé svým rychlošněrovacím systémem. Kapsa na tkaničky. Pořizovací cena: 3 590 Kč Velikost: EUR 40, UK 6,5 Délka stélky: 25cm