inzerce, prodej, prodám, bazar

Boty Olang, pohorky

Kategorie: Boty

Prodám celokožené unisex boty značky Olang, velikost 41. Podrážka nesešlapaná (nošeno bylo minimálně), trošku poškrabaná špička, ošetřováno balzámem na kůži. Vibram, bez membrány. Odešlu samozřejmě vyčištěné ;)
Boty Olang, pohorky
Podobné inzeráty
Dětské pohorky Olang 37
Prodám dětské pohorky Olang, velikost 37. V dobrém stavu, po 1 dítěti. Kůže, textilie, folie Olantex, Vibram. Velikost stélky 24cm.
Dětské pohorky Olang 35
Prodám dětské pohorky Olang po 1 dítěti velikost 35. Velikost stélky 22,5cm. Kůže, textilie, folie Olantex.
Trekové boty (pohorky pohorky Goretex  Lafuma vel. 40/41
Prodám pěkné trekové/turistické boty známé a velmi kvalitní francouzské značky Lafuma. Velikost 40/41-délka stélky cca 27cm. Nošené před mateřskou dovolenou, nyní již nevyhovují. Tyto turistické boty (pohorky) byly kupované v Rockpointu za necelých 5000,-Kč. Kombinace kůže a textilu s Goretex membránou, což z nich dělá ideální trekovou obuv do nepříznivého počasí. Cenu bych si představoval cca 1500,-Kč, případně nabídněte. Inzerát platí do smazání.
Asolo Kongur gv wide vel. 42/8 27cm
Asolo pohorky typ Kongur gv wide, velikost 42/8, mondo 27 cm. Pánské, ale určitě je mohou nosit i dámy. Osobně mám taky pánské pohorky. V terénu vyvenceny pouze dvakrát na krátkých vyslapech. Botaskovy přítel naznal, že si v pohorkach připadá jako dáma na podpatcich a vrátil se zpět k botaskam :D Pohorky jsou čisté, ošetřeny voskem. Vyzkoušení možné v Třešti u Jihlavy, nebo na trase Jihlava-Brno-Frydek-Jablunkov po domluvě (jezdíme 1x měsíčně). Případně zašlu poštou/Zasilkovnou. Něco málo o pohorkách: Celokožený svršek z nubuku v kombinaci Gore-Tex membránou uvnitř ochrání vaše nohy před vodou, sněhem i kameny. O méně puchýřů (ideálně žádné) a příjemný došlap na tvrdém povrchu se přičiní měkký polyuretanový klín pod patou. Výztuha podrážky a lezecká podešev Vibram Ascent podrží vaši nohu ve skalnatém terénu, dokonce i na malých stupech. A s již zmíněnou gumovou obsázkou se nemusíte bát vlítnout ani do suťového pole plného ostrých kamenů. Tyhle boty se pro drsný terén narodily. A ještě jednu perličku bychom zapomněli - kladkové šněrování. Díky tomu si boty nejen krásné utáhnete, ale taky vám tkaničky vydrží mnohem déle, než jste byli dosud zvyklí. Klíčové vlastnosti Membrána: Gore-Tex Performance Comfort Podešev: Vibram Ascent Svršek: nubuk 2,2 - 2,4 mm Gumová obsázka po celém obvodu Mezipodešev: PU s tlumící Anti Shock zónou na patě Hmotnost: 780 g (1/2 pár) Váha jedné boty 780 g Vyrobeno V Evropě Další info i zde:
Pánské boty Olang vel. 42
Prodám pánské boty Olang,velikost šené jeden týden,špatně zvolená velikost.Koupené 1.3.2023,původní cena 2399Kč,prodám za 2000Kč.
Trekové boty OLANG ITALIA - 816/ANTRACITE (vel.46)
Prodám prakticky nové boty OLANG ITALIA - 816/ANTRACITE vel. 46. V záruce do 12/2023. Původní cena 2 459,- K vyzvednutí v Brně, poblíž zastávky Grohova, nebo Zásilkovna.