inzerce, prodej, prodám, bazar

Boty na step

Kategorie: Boty

Prodán boty na step Bloch Kelly necelý rok používané. Stélka 24cm.
Boty na step
Podobné inzeráty
DIESEL dámské kotníkové boty vel. 39, nové
prodáme dámské kotníkové boty značky DIESEL. S-Nentish Zip-Around W Trend "2 Shoes 1 Step" G3579 Nový trend z USA 1 model ale dvoje provedení (barvy) "2 Shoes 1 Step" Pro odvážné, kteří nemají problém s nový trendy. Koukni i na další naše prodeje!!!
Kožené dětské zimní boty DD Step vel.21
Prodám kožené dětské zimní boty značky DD Step - po 1 dítěti. Naše první botky, byly velmi velmi málo nošené. Většinu času se vezly v kočárku :) Kupované nové. Pevný opatek, barefoot styl, měkčí obuv. Podšívka - kožíšek. Vyjímatelná stélka (vložka). Velikost 21 (13,9 cm)
Zimní boty D.D.step, velikost 20
Prodám zimní boty značky D.D.step, velikost 20. Botičky jsou koupené v listopadu 2021 takže jsou stále v záruce, téměř jako nové. Původní cena 1190 Kč
boty na step, velikost 6,5
Prodám dámské boty na step značky BLOCH, velikost 6,5, málo používané, s malou oděrkou na špičce. Cena 800 Kč.
Dívčí sandálky D.D.Step
Prodám dětské boty značky D. D. Step, růžové, velikost 21. Pouze jednou nošené. Jsou jako nové. Původní cena byla 635,- Kč, doklad dodám. Cenu nabídněte.
Nike adapt bb 2.0
Dobrý den, ahoj, prodám boty Nike adapt bb 2.0 v barvě tie dye. Jsou to elektronické boty, které se zavazují přes aplikaci a samozřejmě i normální ručně, pokud chcete. V aplikaci se dá nastavit, jak moc chcete boty na noze utáhnout a nastavit si, ze kdykoliv do nich strčíte nohu, tak se zavážou aniž by jste cokoliv udělali. V aplikaci si boty můžete povolovat a utahovat během vteřiny podle libosti. Jsou to sportovní boty, jsou strašně pohodlné, neznám pohodlnější boty a klidně si v nich můžete zahrát i basket, ostatně na to byly i vyvinuty. Je jen pár kusů a byly vyprodané do 1 hodiny a v ČR nejsou k dostání. Byly jen jednou na noze a jinak jsou úplně nové, věci jsou v krabici originální a až na kabel nerozbalené, s certifikátem. Boty se položí na bezdrátovou nabíječku a lehce se nabíjí, všechno je strašně jednoduché a prakticky nepotřebuji nabijet, protože se prakticky nevybíjí, ale předpokládám, že když půjdete spát, tak si je tam hodíte a máte je každé ráno na 100%. Co jsem tak koukal po internetu, tak je někde vážně nabízejí za astronomické ceny (záleží samozřejmě na velikosti boty) a tak si myslím, že se určitě najde někdo v Česku, kdo tyto boty ocení. Děkuji!