inzerce, prodej, prodám, bazar

boty na běžky Alpina

Kategorie: Boty

Prodám boty na běžky Alpina vel.40 (délka stélky 26cm), na vázání NNN, nošené, ale ještě poslouží, nezatéká do nich.
boty na běžky Alpina
Podobné inzeráty
Nové Běžkařské Boty Alpina Alpitex (PC 3500 Kč)
Nové Běžkařské Boty Alpina Alpitex (PC 3500 Kč).Boty na severský běh. Perfektní pro klasický nebo kombinovaný styl. Vhodné pro tzv. běžky backcountry. Používá se na vázání ROTTEFELLA s backcountry úpravou (rozšířená pata). Vhodné pro chůzi i jízdu. Velikost 42. Cena 2499 Kč.
dámské boty na běžky
prodám dámské boty na běžky Alpina, velikost 39, dvě drážky
prodám běžkařské boty touring alpina vel.34
prodám používané boty Touring Alpina, velikosti 34 na vázání NNN, délka vnitřní stélky je 21,5 cm. Boty jsou plně funční a ve výborném stavu. Mohu zaslat přes PPL nebo osobně předat na Praze 4. Prosím pište na email nebo volejte po 15:00. děkuji
ALPINA - kožené boty velikost 39, NOVÉ
ALPINA - kožené boty velikost 39, NOVÉ, nenošené, pořizovací cena 2 499,- Kč nyní za 1 000,- Kč
Dámské boty na běžky
Prodám nové dámské boty na běžky. Velikost bot je 38. Boty mají i visačku.
Nike adapt bb 2.0
Dobrý den, ahoj, prodám boty Nike adapt bb 2.0 v barvě tie dye. Jsou to elektronické boty, které se zavazují přes aplikaci a samozřejmě i normální ručně, pokud chcete. V aplikaci se dá nastavit, jak moc chcete boty na noze utáhnout a nastavit si, ze kdykoliv do nich strčíte nohu, tak se zavážou aniž by jste cokoliv udělali. V aplikaci si boty můžete povolovat a utahovat během vteřiny podle libosti. Jsou to sportovní boty, jsou strašně pohodlné, neznám pohodlnější boty a klidně si v nich můžete zahrát i basket, ostatně na to byly i vyvinuty. Je jen pár kusů a byly vyprodané do 1 hodiny a v ČR nejsou k dostání. Byly jen jednou na noze a jinak jsou úplně nové, věci jsou v krabici originální a až na kabel nerozbalené, s certifikátem. Boty se položí na bezdrátovou nabíječku a lehce se nabíjí, všechno je strašně jednoduché a prakticky nepotřebuji nabijet, protože se prakticky nevybíjí, ale předpokládám, že když půjdete spát, tak si je tam hodíte a máte je každé ráno na 100%. Co jsem tak koukal po internetu, tak je někde vážně nabízejí za astronomické ceny (záleží samozřejmě na velikosti boty) a tak si myslím, že se určitě najde někdo v Česku, kdo tyto boty ocení. Děkuji!