inzerce, prodej, prodám, bazar

Boty Landrover

Kategorie: Boty

Dámské boty značky Landrover, velikost 39. Úplně nové, nikdy nenošené,v originální krabici ještě zabalené.
Boty Landrover
Podobné inzeráty
Pánské kožené boty zn. Landrover vel.42
Pánské kožené boty zn. Landrover vel.42, délka stélky 27cm, boty jsou nové,viz.foto, boty velice pěkné, robustní, kvalitní
Pánské outdoorové boty Landrover vel. 45
Prodám pánské outdoorové boty Landrover vel. 45. Boty jsou jako nové, měl jsme je na nohou asi 2x, bohužel jsem zvolil špatnou velikost, potřeboval bych o číslo větší. Pořizovací cena bylo kolem 1200, nechám za 500. Ideálně osobní vyzvednutí v Plzni na Slovanech, případně mohu poslat přes zásilkovnu.
Pánské zimní boty vel.45, Landrover
Prodám nové pánské zimní boty vel.45, Landrover.
trekové boty landrover, vel. 40
trekové boty Landrover, vel. 40, minimálně nošené
Prodám kožené zimní boty LANDROVER vel.41
Prodám zimní šedé kožené šněrovací boty LANDROVER velikost 41. Délka vnitřní stélky 26cm. Svrchní materiál kůže, uvnitř kožíšek. Použité 2x, cena 1200 Kč. Lze zaslat zásilkovnou, či balíkovnou.
Nike adapt bb 2.0
Dobrý den, ahoj, prodám boty Nike adapt bb 2.0 v barvě tie dye. Jsou to elektronické boty, které se zavazují přes aplikaci a samozřejmě i normální ručně, pokud chcete. V aplikaci se dá nastavit, jak moc chcete boty na noze utáhnout a nastavit si, ze kdykoliv do nich strčíte nohu, tak se zavážou aniž by jste cokoliv udělali. V aplikaci si boty můžete povolovat a utahovat během vteřiny podle libosti. Jsou to sportovní boty, jsou strašně pohodlné, neznám pohodlnější boty a klidně si v nich můžete zahrát i basket, ostatně na to byly i vyvinuty. Je jen pár kusů a byly vyprodané do 1 hodiny a v ČR nejsou k dostání. Byly jen jednou na noze a jinak jsou úplně nové, věci jsou v krabici originální a až na kabel nerozbalené, s certifikátem. Boty se položí na bezdrátovou nabíječku a lehce se nabíjí, všechno je strašně jednoduché a prakticky nepotřebuji nabijet, protože se prakticky nevybíjí, ale předpokládám, že když půjdete spát, tak si je tam hodíte a máte je každé ráno na 100%. Co jsem tak koukal po internetu, tak je někde vážně nabízejí za astronomické ceny (záleží samozřejmě na velikosti boty) a tak si myslím, že se určitě najde někdo v Česku, kdo tyto boty ocení. Děkuji!