inzerce, prodej, prodám, bazar

Boty FILA RETRORUPTOR WMN, vel.38

Kategorie: Boty

Prodám skoro nové, 2x nošené dámské boty FILA RETRORUPTOR WMN. Nesedí mi.
Velikost 38.
Stav 9,5 z 10
Původní cena 2996,-

Cena 1 200 Kč + poštovné. Platba předem na účet. Možnost osobního předání v Teplice, Krupce, Praze
Boty FILA RETRORUPTOR WMN, vel.38
Podobné inzeráty
FILA SKELE-TOES TRIFIT modré vel.41
Prstové boty FILA SKELE-TOES TRIFIT modré vel.41 Raritní boty od značky FILA, která se snažila na trh prosadit prstové boty (se 4 prsty - 4a5 prst jsou v jedné kapse). Jelikož ale v USA prohrála s firmou FIVEFINGERS soud o patentové právo, nejsou již vyráběny. Tedy vhodné jako sbírka pro nadšence nebo pokud chcete mít jistotu originální a jedinečné boty, v ČR a možná už i na světě tyto boty nenajdete.
FILA V94M Low vel. 43
Prodám boty FILA V94M Low vel. 43. Boty jsou minimálně nošené, maximálně třikrát. Nesedí mi. Pořizovací cena: 2299,- na Queens. Již nejsou v záruce. Vlastnosti podle výrobce: Sportovní obuv od renomované značky Fila, vyrobená z přírodní kůže, semiše a síťoviny. Pohodlné ploché šněrování. Výrazné kontrastní barvy. Logo zvýrazněné na jazyku, zadní části a na boku boty. Univerzální použití – pro trénink, procházky nebo každodenní použití. Pohodlné a stylové. Materiál: kůže
barefoot Koel4Kids - Fila Khaki vel.42
barefoot Koel4Kids - Fila Khaki vel.42, stelka 27cm, kotnikova obuv z brousene kuze, nosene, ale v poradku, jsou pohodlne, vhodne i na vyssi nart, bohuzel mi sedi jinak nez pred rokem, "zhubly" mi nohy, bohuzel jenom ty od kotniku dolu :-D, rozmery mate na fotkach mam nohu sirokou 10,5cm a paradne sedly, vice si prectete v odkaze:
Dětské dívčí zimní boty vel.25 zn.FILA, 100% stav
Dětské dívčí zimní boty velikosti 25 značky FILA. Boty jsou ze syntetické usně a uvnitř jsou zateplené světle růžovým fleesem. Botičky lze zavázat na tkaničku, ale je lépe je zapínat na zip, který je na vnitřní straně boty. Botičky byly jen velmi málo nošené, jsou neprochozené a v opravdu moc hezkém stavu, v podstatě nové. Délka vnitřní stélky: 16,5 cm Šířka od malíčku k palci v nejširším místě nožičky: 6,5 cm Materiál: textil a syntetická useň Možnost osobního převzetí na Praze 7.
Zimní boty FILA vel. 38
Prodám používané zimní boty FILA vel. 38 viz. foto. Je potřeba si přišít vzadu poutko, jinak známky běžného používaní, boty jsou v pěkném stavu a ještě určitě poslouží. Cena při osobním odběru 250Kč nebo cena 330Kč vč. poštovného při platbě předem na účet.
boty FILA# sportovniboty# vychazkove# turistika #vel. 40
Značkové vycházkové, sportovní boty FILA uvedené velikosti 40. Minimálně nošené, prodyšné boty na tkaničky. Délka vnitřní stélky 26,5 cm. Podrážka bez poškození, pořizovací cena 2000,-Kč. Vhodné všude, na sport, vycházky, výlety. Mrkněte i na další moje nabídky. Při koupi od tří věciček nabízím poštovné zdarma a posílám ihned po připsání platby na účet.