inzerce, prodej, prodám, bazar

boty Alpinestar Supertech R vel.44

Kategorie: Oblečení, obuv, helmy

prodám boty na motorku Alpinestar Bluetech R velikost 44. Boty jsou jako nové. Měl jsem asi 4x a nesedí mi
boty Alpinestar Supertech R vel.44
Podobné inzeráty
Dámské oblečení na motorku Alpinestar
Prodám málo používané oblečení na motorku. Bunda + kalhoty Alpinestar - kombinace propojitelná zipem, odnímatelné výztuhy ramena, lokty, kolena. Bunda má odepínací teplou vložku. Velikost na postavu výšky 155 – 165 cm, kolem 55 kg. Cena bunda+kalhoty 8000,- Boty Alpinestar - velikost 37 (4), cena 3000,-
Boty Alpinestars Supertech R velikost 43.
Prodám boty Alpinestars Supertech R velikost 43.Boty jsem měl 1x na noze, perfektní stav-jako nové v krabici.Pořizovací cena cca 11000kč.
Boty ALPINESTARS SUPERTECH R CERNE.Vel 46
Prodam NOVE boty ALPINESTARS SUPERTECH R,Cerne.Vel 46.Nikdy nebyli na projizce pouze naimpregnovane.
Alpinestars Supertech R
Prodám astars Supertech r , velikost 42 ,velice pěkný stav málo používane.
Dvoudílná kombinéza 4SR, rukavice Alpinestar, boty Forma
Dobrý den, prodávám už starší, ale pořád dost kvalitní koženou dvoudílnou kombinézu 4SR vel. 54 ze silné buvolí kůže (mám 180cm, 80kg a je mi trochu větší vz.foto). Kombinéza je odřená na loktu a na rameni, ale nic co by mělo vadit v provozu. Cena kombinézy je 4800,-Kč a k tomu přidám originální čističe od 4SR(mýdlo na kůži a ošetřování kůže). Dále prodávám Helmu Agv K-3 vel. XS top stav, jízda pouze v kukle. Cena helmy je 4500,-Kč. Boty Forma vel. 44 s cenovkou 1500,-Kč. Rukavice Alpinestar vel. M top stav 1000,-Kč Kč. Při odběru všeho najednou cena dohodou. Jezdím trasa Náměšť nad Oslavou, Brno, Prostějov. Pro více informací nebo fotek mě nevahejte kontaktovat.
Boty alpinestar
Prodám použité boty alpinestar velikost 39. Boty jsou v zachovalém stavu